Echipele din Liga I, oaspete la ele acasă

image
Pandurii joacă meciurile de acasă pe stadionul din Drobeta Turnu Sererin FOTO: Mediafax

Runda a 19-a a campionatului intern a adus în atenţia fanilor o situaţie tragi-comică. Formaţiile favorite evoluează pe terenuri considerate proprii, dar de fapt se simt ca în deplasare, unele fiind nevoite să străbată şi peste o sută de kilometri.

Azi se dă startul unei noi etape în Liga I, iar dintre cele şapte echipe ce joacă „acasă”, trei activează printre străini. Primul joc e Pandurii – Chiajna, dar trupa din Târgu Jiu dispută meciurile pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, distanţa dintre cele două oraşe fiind de aproximativ 84 de kilometri. Gorjenii au apelat la această variantă fiindcă arena lor e în reconstrucţie. 

Urmează, tot azi, jocul Petrolul - CFR, iar ploieştenii caută soluţii pentru viitor, deoarece au fost daţi afară de pe “Ilie Oană”. “Lupii” şi administratorii se ceartă în privinţa datoriilor şi a taxei de închiriere, existând varianta ca disputele viitoare să se desfăşoare la Braşov. Etapa continuă cu trei jocuri fără probleme, timişorenii, cei de la Viitorul şi ieşenii având “identitate”, în timp ce steliştii vor primi acasă vizita Astrei, dar la Piteşti, adică la peste o sută de kilometri de Bucureşti. 

Roş-albaştrii sunt în conflict cu cei din MApN, proprietarii din Ghencea, în timp ce Arena Naţională nu poate găzdui meciuri fiindcă nu are aviz de funcţionare din partea pompierilor. Etapa e încheiată de disputa Voluntari – Dinamo. Ilfovenii evoluează acasă chiar pe stadionul „Dinamo”, stadionul “Anghel Iordănescu” nefiind încă omologat. Astfel s-a ajuns în situaţia absurdă ca roş-albii să fie oaspeţi în “Ştefan cel Mare”, acolo unde de fapt e casa lor. 

“Circul” va continua şi-n etapa următoare, cei de la ASA anunţând că vor evolua în meciul cu Steaua la Cluj, stadionul din Târgu Mureş neavând încă toate aprobările din partea autorităţilor.

anamaria prodan si ionela prodan
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
kate middleton
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
Melania şi Donald Trump
politia rutiera 0 jpeg
cub octavia geamanu marian ionescu png
antonia 2 1280x720 1 jpg
Federico Putorti i a trimis un mesaj clar politistului care l a anchetat pe Facebook 1 jpg
catalin ilie foto arhiva personala 2 jpg
image
image
image
image
Edi Iordanescu si nationala, Sportpictures jpg
Ciprian Tatarusanu, Sportpictures jpg
Chindia Rapid, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Istvan Kovacs, EPA jpg
FC Hermannstadt   Sepsi OSK, Sportpictures jpg