Ei îi dedică Florin Tănase golurile marcate la FCSB

Ultima actualizare:

Cu două goluri marcate împotriva Rapidului, Florin Tănase a fost eroul meciului câștigat de FCSB cu 3-1 în fața rivalilor din Giulești. El a dedicat reușitele soției, care e însărcinată în câteva săptămâni.

Medeea Tănase e una dintre cele mai frumoase soții de fotbaliști (FOTO: Instagram)
Medeea Tănase e una dintre cele mai frumoase soții de fotbaliști (FOTO: Instagram)

Florin Tănase este jucătorul cel mai în formă al FCSB. Nu doar că a deschis scorul în minutul 14 al meciului cu Rapid și apoi și-a readus formația în avantaj, transformând precis un penalty în al treilea minut al prelungirilor, dar el a fost motorul de la centrul terenului pentru echipa din Berceni. Ajuns la a doua ”dublă” consecutivă reușită în meciurile de acasă, internaționalul român este foarte aproape de a-și vedea visul cu ochii: acela de a se transfera la o echipă pe peste hotare. Numai că nu ofertele venite din zona Golfului îl fac pe ”Tase” să joace atât de bine, ci gândul la viitorul lui copil. Soția sa, Medeea, este în primele săptămâni de sarcină și de aceea Tănase îi dedică fiecare reușită de trei meciuri încoace. Cu un gest devenit deja tradițional în fotbal, el ia după fiecare gol mingea din plasă, o bagă sub tricou și fuge spre camerele TV, arătând și o inimă formată din mâini. Peste nouă luni, acest gest se va transforma, desigur, în altul tradițional, degetul mare băgat în gură, simbolizând suzeta.

Florin Tănase îi dedică fiecare gol soției însărcinate (FOTO: Sportpictures)
Florin Tănase îi dedică fiecare gol soției însărcinate (FOTO: Sportpictures)

Florin Tănase și Medeea Turcescu s-au căsătorit în septembrie, după o relație de 7 ani

Florin Tănase și Medeea Turcescu alcătuiesc unul dintre cele mai longevive cupluri din fotbalul românesc. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu peste 7 ani, când el avea 19 ani și ea tot atât. Cei doi s-au căsătorit civil la 20 septembrie, profitând de o mai lungă perioadă de indisponibilitate avută de fotbalist. Cununia religioasă o vor face anul viitor, probabil odată cu botezul. Chiar dacă organizată oarecum în grabă, petrecerea a fost una foarte reușită, la ea participând mulți foști sau actuali coechipieri ai căpitanului FCSB. Printre aceștia Florinel Coman, Constantin Budescu, Ovidiu Popescu, Andrei Cordea sau Risto Radunovic.

Florin Tănase si Medeea Turcescu s-au căsătorit în septembrie 2021 (FOTO: Instagram)
Florin Tănase si Medeea Turcescu s-au căsătorit în septembrie 2021 (FOTO: Instagram)

Nașul cuplului a fost tot un fotbalist, Vlad Achim, cel care a fost coleg cu mirele în trecut la FCSB și care activează acum la nou-promovata FCU Craiova 1948.

Florin Tănase și-a cerut iubita de soție în Zanzibar

În vârstă de 26 de ani, Florin Tănase și-a cerut de nevastă iubita în vară, în timpul vacanței din Zanzibar, acolo unde au mers împreună cu fostul stelist Adrian Popa și cu soția lui. Chiar dacă era pasul firesc după o relație atât de lungă, evenimentul a luat-o prin surprindere pe tânără, care a postat apoi numeroase fotografii pe Instagram, inelul cu diamante fiind pozat pe mâna ei din toate unghiurile.

Medeea a fost cerută de nevastă în iunie 2021, în Zanzibar
Medeea a fost cerută de nevastă în iunie 2021, în Zanzibar

Cotat la 5 milioane de euro de site-ul transfermarkt.com, Florin Tănase are o clauză de reziliere de ”doar” 3 milioane de euro. Din câte se pare, mai multe formații din zona Golfului sunt interesate de el, fiind dispuse să-i plătească patronului Gigi Becali suma de bani eliberatoare. Astfel, e foarte posibil ca meciurile din acest an să fie ultimele pentru jucătorul format la Viitorul Constanța în tricoul FCSB

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net