FC Botoșani se desparte de Bogdan Andone, după nici un an de colaborare

La aproximativ jumătate de an după ce și-a asumat funcția de antrenor al lui FC Botoșani, Bogdan Andone și-a reziliat contractul cu formația moldavă, tehnicianul de 49 de ani reușind, sezonul trecut, să o salveze de la retrogradare.

Bogdan Andone nu mai este antrenorul lui FC Botoșani (FOTO: Sportpictures)
Bogdan Andone nu mai este antrenorul lui FC Botoșani (FOTO: Sportpictures)

Bogdan Andone lasă în urmă 22 de partide, perioadă în care a înregistrat opt victorii, cinci rezultate de egalitate și nouă înfrângeri. Cel mai probabil, locul său va fi ocupat de Liviu Ciobotariu.
„Colaborarea dintre FC Botoșani și antrenorul Bogdan Andone a ajuns, astăzi, la final.
Numit antrenor al FC Botoșani, la sfârșitul anului trecut, Bogdan Andone i-a condus pe “roș-alb-albaștri” în 22 de partide. Cu Bogdan Andone pe bancă, FC Botoșani a câștigat opt meciuri, a remizat în cinci jocuri și a suferit nouă înfrângeri.
Împreună am parcurs un drum dificil pentru a ne salva de la retrogradare, într-un moment în care nimeni nu mai credea că acest lucru ar fi posibil.
Împreună am reușit să ne îndeplinim obiectivul și să ne putem bucura acum de cel de-al 12-lea sezon consecutiv în elita fotbalului românesc.
Mulțumim, Bogdan Andone, pentru perioada petrecută la FC Botoșani și mult succes în carieră”
, notează clubul de fotbal.

„Împreună am realizat imposibilul”

Între timp, fostul tehnician a transmis un mesaj în legătură cu perioada petrecută la FC Botoșani, notând: „După discuțiile din ultimele zile cu patronul echipei am decis de comun acord sa întrerupem colaborarea!
Mulțumesc domnului Valeriu Iftime, președintelui Adi Ignat, prietenului meu Mihai Roman, tuturor oamenilor care lucrează la club, staff medical, staff auxiliar, magaziner.
Mulțumesc staff-ului tehnic, cu care am colaborat foarte bine! Mulțumesc suporterilor, oamenilor din toată zona Botoșaniului, care au fost alături de echipa si au susținut echipa in momente extrem de grele.
Mulțumesc jucătorilor pentru modul în care s-au antrenat și au jucat in toata perioada in care am lucrat împreună, si pentru credința lor in realizarea obiectivului din sezonul trecut. Împreună am realizat imposibilul, un miracol, anume rămânerea in Liga 1!
Mult succes FC Botoșani!”
.
Clubul din Moldova se pregătește de etapa cu numărul trei din actualul sezon al Superligii României, în contextul în care a pierdut primele două meciuri. Botoșănenii vor face deplasarea la Farul Constanța, în vederea meciului de duminică, programat să se dispute de la ora 19.00, pe DigiSport și PrimaSport.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Kosovo Romania (Sportpictures) jpg
Denis Dragus (Sportpictures) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Kosovo Romania (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Ionel Ganea. FOTO Mediafax Foto / Sebastian Tătaru
alexoi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net