Gică Popescu nu e de acord cu amânarea meciului Clinceni - Farul

Ultima actualizare:

Decizia de amânare a meciului Clinceni – Farul a fost criticată de Gică Popescu, președintele grupării constănțene fiind nemulțumit de faptul că hotărârea s-a luat cu câteva ore înaintea partidei. Acesta susține că echipa ilfoveană avea jucătorii necesari pentru ca respectiva confruntare să se desfășoare. 

Gică Popescu i-a criticat dur pe cei din Liga Profesionistă de Fotbal (Foto: sportpictures.eu)
Gică Popescu i-a criticat dur pe cei din Liga Profesionistă de Fotbal (Foto: sportpictures.eu)

Într-o intervenție la ProX, Gică Popescu a spus: "Este o mizerie păstorită de Liga Profesionistă de Fotbal. Noi am informat Liga Profesionistă de Fotbal înainte de a face publice aceste zvonuri. Liga Profesionistă de Fotbal nu respectă regulamentul. A acceptat o listă a celor de la Clinceni fără să aibă în componenţă cei 8 jucători formaţi la nivel naţional şi 4 din propria pepinieră”.

Fostul internațional român a adus și un alt argument pentru a-și justifica supărarea: ”În plus, din câte ştiu eu, Cliceniul a întrerupt contractul cu 4 jucători. Toate aceste mizerii au fost aduse la cunoştinţă Ligi Profesioniste de Fotbal, care se pare că păstoreşte aceste mizerii. Dă-le meciul pierdut cu 0-3, nu e vina mea, a Farului, că tu ai doar 6 jucători. E vina mea că nu ai putut să-ţi faci lista? De ce acceptă Liga ca o echipă să se înregistreze cu 6 jucători pe lista A când ai posibilitatea să treci 25 de jucători? De ce păstoresc mizeriile asta cu bună ştiinţă?”, a declarat preşedintele FC Farul Constanţa.

Gică Popescu a adăugat că l-a informat pe preşedintele Ligii în legătură cu această informaţie. ”Mi-au zis să aşteptăm, să nu premedităm. Este exact ce am zis eu. Nu ştim ce vom face. Acum ne vom întâlni şi noi să vedem ce decizii vom lua”.

Președintele lui Farul Constanța a mai fost deranjat de un aspect: ”Să ne anunţi în dimineaţa meciului că nu se mai joacă meciul, mi se pare aşa... Le-am spus de acum două zile că o să fie infectaţi, că o să fie portarul infectat. Nu e vina mea că pun un singur portar pe listă, ci nu trei. Când vezi astfel de mizerii îţi trece pofta să mai investeşti în fotbal şi să faci performanţă. Vin amatorii de la Ligă şi spun: 'Meci amânat'”, a concluzionat Gică Popescu la ”Ora Exactă în Sport”, la PRO X.

Meciul Academica Clinceni - Farul Constanţa era programat, inițial, sâmbătă, 29 ianuarie, la ora 17.00, însă a fost reprogramat în 17 februarie, de la ora 20.00.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Jackson si Jennifer Batten FOTO Getty Images (2) jpg
image
image
image
image
image
image
edi iordanescu sportpictures (2) webp
image png
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net