În beznă: startul CS Mioveni-FCU Craiova, întârziat de o pană de curent

CS Mioveni a încheiat la egalitate meciul cu FCU Craiova 1948, disputat sâmbătă, pe teren propriu și terminat cu 2-2. Toate cele patru goluri s-au înscris în prima repriză, gazdele deschizând tabela în minutul 5, prin Alexandru Buziuc, iar Vlad Achim egalând în scurt timp ('12). Același Buziuc a reușit o „dublă”, readucându-și echipa în avantaj, în minutul 29, însă bucuria nu a durat prea mult, George Ganea stabilind rezultatul final ('37). Partida din Mioveni a luat startul cu o întârziere de jumătate de oră, din pricina faptului că nocturna a avut de suferit, în urma unei căderi de curent din zona stadionului.

CS Mioveni „a smuls” un punct din meciul cu FCU Craiova 1948 (FOTO: Sportpictures)
CS Mioveni „a smuls” un punct din meciul cu FCU Craiova 1948 (FOTO: Sportpictures)

Antrenorul oaspeților, Marius Croitoru, s-a arătat de neînduplecat, când a vorbit despre prestația fotbaliștilor săi. „Am pierdut două puncte, le-am făcut două goluri cadou. E incredibil cum putem să facem niște greșeli. Asta este, se pare că unii atât pot. Sunt foarte supărat. Până acum, i-am înțeles, dar acum, nu-i mai înțeleg. Când nu joci, ești supărat că nu joci. Când intri, ești supărat că intri. Să se hotărască. Când lipsesc unul-doi jucători, deja avem probleme. Cei care nu joacă, sunt supărați că nu joacă, dar trebuie dublată dorința cu evoluțiile.

„Performanța nu se facă din gură, se face din fapte”

Nu mi-e teamă de nimic în viață. Cei din galerie au strigat după fiecare meci, cred că văd și ei cât suflet pun și ce am făcut aici, dar nu ține numai de mine. Am vorbit cu domnul Mititelu, știe ce simt, ce gândesc. Oricând hotărăște, nu e niciun fel de problemă.

Cu echipele mai bune decât noi am arătat bine, cu echipele astea ține de atitudine, de concentrare, pentru că aici nu ține de valoare, că dacă nu ar fi valoare nu am fi arătat bine cu echipele mai bune. Noi am avut probleme cu echipele mai mici. Performanța nu se face din gură, se face din fapte. Eu nu pot să fiu de acord cu ce s-a întâmplat în prima repriză. Nu e posibil să n-ai reacție, să faci două greșeli. A fost același jucător, cam același tip de greșeală. Când ai alte așteptări, de la altcineva...

Meciul a început cu întârzieri, după ce a picat nocturna (FOTO: Sportpictures)
Meciul a început cu întârzieri, după ce a picat nocturna (FOTO: Sportpictures)

Trebuie să ai așteptări de la tine, să arăți când ți se oferă șansa, altfel rămâi cu părerea ta despre tine. Sunt greșeli, dar mi-e greu să accept, pentru că trec meciurile, puncte nu adunăm și cineva va trebui să plătească, iar la fotbal plătește de obicei unul singur”, a declarat Marius Croitoru, vizibil supărat. 

CS Mioveni este penultima clasată din Superliga României, cu șapte puncte, acumulate dintr-o victorie, patru egaluri și șapte înfrângeri. De cealaltă parte, FCU Craiova se află la jumătatea clasamentului, pe locul opt, după patru meciuri câștigate, trei remize și cinci înfrângeri.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net