CSU Craiova „se împiedică” de Voluntari, dar reușește să egaleze CFR Cluj

CSU Craiova a primit, vineri, vizita celor de la FC Voluntari, meci pe care oltenii l-au încheiat la egalitate, 1-1.

CSU Craiova a luat doar un punct cu FC Voluntari (FOTO: Sportpictures)
CSU Craiova a luat doar un punct cu FC Voluntari (FOTO: Sportpictures)

Cele două formații au intrat la pauză fără gol marcat, oaspeții fiind cei care „au spart gheața”, în minutul 56, prin Vitalie Damașcan, doar că egalarea a venit în scurt timp, prin Andrei Ivan, care a transformat un penalti ('72). 

„E un rezultat mincinos”

„Un pas greșit pentru noi, trebuia să ne impunem, am început puțin lenți în repriza a doua. S-a văzut, ne-a costat. Nu ne-au surprins cu nimic, au jucat doar pasă lungă”, a declarat marcatorul oltenilor, Andrei Ivan. 

„Rezultatul ne întristează. În ceea ce privește ocaziile de gol și inițiativa, cred că rezultatul este mincinos, am fi meritat victoria. Nu am cum să nu-i felicit pe băieți pentru atitudine, nu le poate reproșa nimeni nimic, în privința atitudinii. Doar de greșeli personale. Nu cred că există pentru cineva o urmă de îndoială că meritam cu prisosință victoria.

Nu mi-a plăcut golul lui Damașcan, știam că și-o face pe dreptul. Trebuia să-l blocăm, mai ales că avem trei fundași centrali. E un gol la care am avut partea noastră de vină, i-am ajutat.

Andrei Ivan suferă în continuare după accidentare, s-a văzut, dar pe de altă parte încerc să-l înțeleg. Apărarea adversă era foarte jos, n-avea cum să atace spațiile. 

Acum îmi vin în minte foarte multe ocazii de a marca, aproape că mi-e greu să cred că am avut 17-18 situații de a marca și am marcat un singur gol. Aici trebuie să intervenim, pentru a rezolva aceste probleme de la finalizare. Pot fi partide când jucăm prost și să avem doar una-două ocazii de a marca”, a declarat și antrenorul CSU Craiova, Mirel Rădoi. 

În ciuda acestui rezultat, oltenii rămân printre primele clasate din Superliga României, egalând CFR Cluj, care are două meciuri mai puțin disputate. CSU Craiova ocupă poziția a cincea, având un bilanț de cinci victorii, trei remize și tot atâtea înfrângeri. De cealaltă parte, FC Voluntari se află pe locul 10 din 16, cu trei meciuri câștigate, patru egaluri și cinci partide pierdute. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
FotoJet jpg
cub theo rose anghel damian png
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
Goncalo Ramos, Getty jpg
Lionel Messi, Getty Images jpg
Maroc   Spania, Getty Images jpg
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg
Portar Croatia, Getty jpg
CR7, Getty Images jpg