Mesajul ironic primit de Becali de la unul din marii fotbaliști ai României, după înfrângerea umilitoare

Ultima actualizare:

Înfrângerea asupra echipei finanțată de Gigi Becali l-a făcut pe acesta să se retragă în tăcere. Nu a răspuns la nicio solicitare de comentarii din partea presei și nici la un mesaj cu subânțeles trimis de unul din fotbaliștii din perioada de aur a fostbalului românesc.

gigi becali jpeg

Farul Constanţa a învins duminică seara pe FCSB cu 3-2, după un meci de infract în care gazdele au revenit de la 0-2. Echipa lui Gheorghe Hagi a devenit astfel noua campioană a României.

La finalul partidei, Gigi Becali profund afectat de rezultat și de pierderea titlului a refuzat să facă orice comentariu.

Becali, ironizat și umilit

Gabi Balint a postat la scurt timp după încheierea partiei un mesaj pe facebook cu subînțeles.

„Așa a vrut Dumnezeu!” a scris Balint referindu-se la vorbele repetate ale patronului de la FCSB, care spunea că echipa sa va câștiga titlul, deoarece așa vrea Dumnezeu.

„Doare foarte rău” 

Dezamăgirea a fost cu atât mai mare cu cât FCSB a condus cu 2-0, înainte ca echipa lui Gheorghe Hagi să revină spetaculos și să termine partida cu 3-2.

„Doare foarte rău pentru că am început meciul bine şi la 2-0 simţeam că puteam face mai multe, dar ce se întâmplă la final doare foarte rău. Dacă ştiam că vom pierde, ar fi fost mai bine să pierdem de o manieră categorică, deoarece doare.La fiecare gol pot să-mi reproşez câte ceva. Îmi cer scuze faţă de toată lumea dacă am greşit. Dacă puteam face mai mult, dar mergem înainte. Vedem ce facem, unde o să fim la anul. Aceste victorii pe final ne-au dat speranţă că putem fi campioni, dar nu ştiu dacă s-a pierdut înainte. Nu ştiu, e trist.(n.r. - dacă au şanse la titlu la anul) Dacă vom începe cum am jucat meciurile trecute, vom avea şanse mai mari. Nu ar mai trebui să pierdem meciuri decisive. Ca şi anul trecut. Şi acum, să ai 2-0 şi să pierzi... Au fost mai buni în seara asta, îi felicit şi vedem la anul cine va fi mai puternic”, a declarat portarul Ştefan Târnovanu, după meci.

Gigi Becali a refuzat să intre în direct, în ciuda apelurilor televiziunilor.

FCSB a rămas, astfel, fără titlu câștigat din 2015 încoace. Echipa antrenată de Elias Charalambous va încheia pe locul doi sezonul, indiferent de ce se întâmplă în ultima etapă, când va juca împotriva Rapidului, pe Arena Națională.

Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, Farul are 50 de puncte, în timp ce FCSB, locul doi, are 46.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net