Mihai Stoichiţă susține că România va avea selecționer până la Sf. Ion

Director tehnic la Federația Română de Fotbal (FRF), Mihai Stoichiţă a spus că s-a discutat cu Adrian Mutu, Edward Iordănescu şi Ladislau Boloni pentru preluarea postului de selecționer al echipei reprezentative de seniori. Totodată, oficialul a spus că pe listă mai este și Victor Piţurcă. ”Eu zic că până în Sfântul Ion vom avea selecţioner”, a spus Stoichiță.

Stoichiță nu dorește că numirea selecționerului să devină un spectacol (Foto: sportpictures.eu)
Stoichiță nu dorește că numirea selecționerului să devină un spectacol (Foto: sportpictures.eu)

Cum Mirel Rădoi n-a izbutit să califice naționala nici măcar în „barajul” pentru turneul final al Campionatului Mondial din 2022, contractul cu acesta n-a mai fost prelungit. Astfel că FRF a discutat, rând pe rând, cu Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, fără a reuși pe vreunul dintre ei să accepte să fie selecționer. În aceste condiții, s-a trecut la alte negocieri, iar Mihai Stoichiţă a dat detalii: "După Comisia Tehnică, toţi membrii şi-au exprimat preferinţele pentru antrenor. Ursea nu este pe această listă. Da, rămân patru nume. Decizia se va lua după 1 ianuarie. Nu vrem să facem un spectacol din acest moment. Vrem să fie totul civilizat”.

Stoichiță a subliniat faptul că „n-au fost prioritare discuţiile despre situaţia financiară, ci o analiză despre momentul în care suntem şi ce se poate face pentru viitor. Meciul următor e cel mai important la echipa naţională, pentru că nimeni n-are răbdare. Ce m-a bucurat în toate întâlnirile e că fiecare dintre ei îşi doreşte să fie selecţionerul echipei naţionale. Sunt dornici să preia această funcţie, cu riscurile de rigoare, pentru că nu trecem prin cel mai bun moment", a declarat Mihai Stoichiţă la Digi Sport. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net