FRF vrea să-i prelungească lui Mirel Rădoi contractul cu naționala

Ultima actualizare:

    Mirel RădoiFOTO: Sportpictures.eu
Mirel RădoiFOTO: Sportpictures.eu

Toată lumea fotbalului a intrat în alertă după anunțul lui Mirel Rădoi privitor la plecarea de la națională. Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a ținut să readucă liniștea referitor la acest subiect.

”Mirel Rădoi este selecţionerul României până la finalul preliminariilor pentru Campionatul Mondial, iar contractul poate fi prelungit cu acordul ambelor părţi. Federaţia Română de Fotbal a avut încredere pe tot parcursul acestui mandat că putem împreună cu Mirel Rădoi să reconstruim echipa naţională. Performanţa României U21, calificarea la Jocurile Olimpice şi actualele rezultate ale primei reprezentantive confirmă că suntem într-un moment important al unui proces început în urmă cu câţiva ani. În continuare avem încredere că Echipa Naţională se poate califica la turneul final şi ne dorim ca Mirel Rădoi să fie alături de Echipa Naţională şi la jocurile de baraj, unde vom ajunge cu două victorii în luna noiembrie”, a precizat Mihai Stoichiţă, conform frf.ro.

Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat la conferința de presă de după meciul cu Armenia că nu va fi antrenorul echipei naţionale, indiferent dacă aceasta se va califica sau nu la barajul de accedere la Cupa Mondială din 2022. "În momentul de faţă ar trebuie să vorbim despre partidele rămase şi nu despre soarta mea. Nu încerc să pun presiune pe conducerea federaţiei să vină cu un contract... Nu vreau să creăm un alt subiect. Oricine, din luna noiembrie încolo, poate fi în faţa dumneavoastră, aşa că orice este posibil. Vreţi să mai fiu aici, după ce în tur voiaţi să-mi dau demisia? Mi-e greu să cred că după partida cu Islanda, când voiaţi să plec, acum vreţi să mai rămân la echipa naţională vreo doi ani, să mai staţi cu mine pe aici? Dacă am spus aşa, aşa e. Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să-şi găsească antrenor. Eu nu voi mai fi, contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea, echipa naţională rămâne în continuare, să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră!", a declarat Rădoi.

image
image
image
image
image
image
GettyImages 1448835977 jpg
neymar plange jpg
gigi becali sportpictures jpg
Catalin Cirjan, Getty Images jpg
Lionel Messi, Getty jpg
carlos alacaraz getty jpg