Spaimă mare pentru un internațional român: a amețit în timpul meciului și a fost dus la spital

Ultima actualizare:

CFR Cluj s-a impus în meciul cu UTA Arad, joi, ardelenii câștigând cu 2-1, dar campioana  României nu s-a putut bucura întocmai de victorie. Andrei Burcă, unul dintre oamenii de bază de la gruparea din Gruia, le-a dat emoții uriașe celor din staff, părăsind brusc terenul, în minutul 42, acuzând amețeli și ajungând la spital, fără să existe o accidentare în prealabil.

CFR Cluj „a plătit” scump pentru victoria cu UTA Arad (FOTO: Sportpictures)
CFR Cluj „a plătit” scump pentru victoria cu UTA Arad (FOTO: Sportpictures)

Cea mai bună variantă pentru CFR Cluj ar fi să fie vorba doar despre extenuare - și ar fi un scenariu fezabil, dat fiind faptul că Burcă a fost nelipsit, în actuala stagiune, din prima linie, adunând 33 de meciuri în toate competițiile. 
„Mai rău de atât nu se putea”, și-a început discursul Dan Petrescu, referitor la situația lui Burcă. „S-au întâmplat toate episoadele împotriva noastră. Spiritul băieților a fost fantastic, dar nu înțeleg de unde atâta ghinion. Dacă era 3-0 la pauză, nu se supăra nimeni. Victorie cu suferință pe final, pentru că am jucat în 10, că altfel nu aveam probleme. Fiecare antrenor poate să spună ce vrea. Să-mi spună și mie o fază unde am fost avantajați. Nu am fost niciodată avantajați, în nicio fază, niciodată. Dacă vine cu o fază decisivă, atunci da, o să recunosc, arbitrul a fost sub orice critică”, a mai spus antrenorul lui CFR Cluj. Situația lui Burcă reprezintă un motiv de îngrijorare nu doar pentru Dan Petrescu, ci și pentru selecționerul naționalei României, Edi Iordănescu, dat fiind faptul că fotbalistul e unul dintre oamenii de bază de la prima selecționată, iar programul din viitorul apropiat este unul cu miză mare: preliminariile EURO2024, de la finele lui martie. 

Dan Petrescu, suspendat pentru următorul duel 

Revenind la duelul dintre CFR Cluj și UTA Arad, acesta a contat pentru etapa cu numărul XXVIII din Superliga României, campioana României înclinând rezultatul în favoarea sa. Pe tabelă și-au trecut numele Ermal Krasniqi ('15) și Yuri Matias ('63), la cel de-al doilea gol pasând decisiv nelipsitul Ciprian Deac. CFR Cluj a fost aproape de un rezultat chiar mai mare de atât, același Deac trecând pe lângă șansa de a transforma un penalti, ratându-l în minutul 24. Campioana României a jucat în 10 oameni ultima parte din meci, Anton Maglica fiind eliminat, după ce a văzut direct „roșu”.  Nici Dan Petrescu n-a fost mai cuminte, antrenorul fiind penalizat și el cu un „galben” - de altfel, al patrulea colecționat, în acest sezon, astfel încât antrenorul va vedea meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din următoarea etapă, din tribune, fiind suspendat. De cealaltă parte, replica celor de la UTA Arad i-a purtat semnătura lui Rareș Pop ('47). CFR Cluj rămâne în spatele liderului Farul Constanța, la doar două puncte distanță, având un bilanț de 19 victorii, două remize și șapte înfrângeri. Comparativ, arădenii se află în subsolul clasamentului, pe penultimul loc, însumând cinci meciuri câștigate, nouă egaluri și 14 confruntări pierdute. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net