Budescu, reacție suburbană după ce a fost acuzat că e gras

Ultima actualizare:

Constantin Budescu a avut o reacție lipsită de civilizație, după ce mai mulți oameni au sugerat că ar fi bine să slăbească.

Constantin Budescu, scos din țâțâni de comentariile despre fizicul său (FOTO: Sportpictures)
Constantin Budescu, scos din țâțâni de comentariile despre fizicul său (FOTO: Sportpictures)

Fotbalistul de 34 de ani a oferit replica pe contul său de Instagram, la două zile după comentariile legate de silueta lui, după meciul cu CS Universitatea Craiova.
„Ăstia sunteti voi, niște scursuri ale societății,și nu o spun eu, o spune cineva care e în măsură să vorbească despre voi! Sănătate maximă și spor la mâncat rahat!”, a comentat Constantin Budescu, făcând referire la o serie de declarații de-ale lui Radu Banciu, care susține că respectivele comentarii, despre fizicul fotbalistului, sunt nefondate. „Nu mai căutați can-canu’, mai bine îmi sugeți… burta (nu de alta, dar mai slăbesc un pic)”, a continuat jucătorul lui Petrolul Ploiești.  

De unde „s-au inflamat” lucrurile

Totul a pornit de la meciul dintre prahoveni și CSU Craiova, câștigat de olteni cu 1-0. Constantin Budescu n-a făcut diferența pe teren și, la finalul meciului, când a făcut schimb de tricouri cu Andrei Ivan, autorul golului înscris de oaspeți, a stârnit o serie de comentarii. Forma sa fizică a atras atenția mai multor analiști TV, care au punctat că ar fi nevoie să slăbească câteva kilograme. Teoretic, spusele lor sunt probate de cifre: ajuns la 34 de ani, Constantin Budescu nu a impresionat, în sezonul curent, în tricoul „lupilor galbeni”: mijlocașul ofensiv are un singur gol înscris și patru pase decisive în 16 partide. „E greu să duci și un kilogram în plus. Chiar și câteva sute de grame e greu să le duci. Fotbaliștii care au probleme cu greutatea nu-și dau seama ce greu se duc kilogramele în spate. Sau poate lor li se pare că e ușor și că nu contează”, a întărit și Viorel Moldovan. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net