Să marchezi în 23 de secunde. Luckassen (Sepsi) a înscris cel mai rapid gol din acest campionat

Ultima actualizare:

Programată în deschiderea etapei cu numărul 23 din Liga 1, partida de la Sf. Gheorghe, dintre formația lo-cală și Universitatea Craiova a debutat în trombă.  La primul atac al confruntări, după ce oasepții au bâl-băit un balon, Luckassen a preluat în centrul careului și, singur cu poarta în față, a deschis scorul. Reușita atacantului lui Sepsi s-a produs după 23 de secunde, acesta fiind cel mai rapid gol înscris în această ediție de campionat.

Kevin Luckassen, în duel cu Alexandru Crețu (Foto: sportpictures.eu)
Kevin Luckassen, în duel cu Alexandru Crețu (Foto: sportpictures.eu)

În campionatul trecut, Liviu Antal (UTA) izbutea să scuture plasa porții Academicei, chiar la Clinceni, în secunda 27. Fotbalistul grupării arădene dobora stabilit în etapa a 18-a de Hamidou Keyta, care marcase în secunda 56 a meciului FC Botoșani - Dinamo. În ace-lași campionat, goluri rapide au mai izbutit Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova), în secunda 82 a par-tidei cu Gaz Maten (3-1), Florin Tănase (FCSB), în minutul 1 și 50 de secunde al confruntării cu Viitorul (3-0), și Dzenan Zajmovic (Poli Iași), în minutul 1 și 54 de secunde al meciului cu Gaz Metan Mediaș (1-4).

Cel mai iute gol din campionatul nostru de fotbal s-a dat în Liga 3

În ultimii ani, cel mai rapid gol a fost reușit, în Liga 1, de către Mihai Roman (FC Botoșani). S-a întâmplat în ediția 2016/2017, când jucătorul grupării moldave a marcat în secunda 9 a partidei cu FC Viitorul (1-3), de la Ovidiu.

Cel mai iute gol reușit în fotbalul nostru a fost reușit în septembrie 2021. S-a întâmplat într-o dispută din Liga 2. Component al formației Bucovina Rădăuți, Radu Ungurianu a trimis mingea în poarta celor de la Șomuz Fălticeni în secunda 4 (patru)! Bucovina s-a impus atunci cu 2-0.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net