Schimbări pe bandă rulantă în Superligă: trei antrenori, demiși în două zile

Ultima actualizare:

Campionatul românesc este în plină schimbare, după ce trei antrenori au fost demiși, în nu mai puțin de două zile. Concret, Bernd Storck și-a încheiat, joi, colaborarea cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, după ce, miercuri, și-au făcut bagajele și Tony da Silva de la Poli Iași și Andrei Prepeliță de la nou-promovata Gloria Buzău. 

Bernd Storck (dreapta) și-a încheiat socotelile cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (FOTO: Sportpictures)
Bernd Storck (dreapta) și-a încheiat socotelile cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (FOTO: Sportpictures)

„După patru zile grele, s-a luat o decizie foarte grea! Clubul trebuie sa fie cel mai important din lume si lipsit de emotii! Ne despărțim de comun acord! Dar asta nu se termină încă, cei care au greșit vor plăti unul câte unul! Am învățat multe de la tine Bernd! Următorul pas va fi foarte important și va necesita multă atenție! Să știți un lucru, voi sunteți cei mai importanti, fanii! Trebuie să funcționeze și peste cincizeci de ani fără mine și colegii mei! De aceea vă rog să fiți alături de noi în această situație dificilă și să veniți la meciul cu Botoșaniul!”, este mesajul conducerii grupării din Sfântu Gheorghe. Storck o preluase pe Sepsi, în decembrie 2023, când a fost adus pentru a-l înlocui pe Liviu Ciobotariu, care aproape să califice echipa în grupele Conference League.
Până la numirea unui nou antrenor, la „cârma” covăsnenilor se află interimarul Valentin Suciu, de altfel și antrenorul care a promovat-o pe Sepsi, în 2017, favoriți pentru postul de principal fiind Adrian Mutu, Mirel Rădoi sau Leo Grozavu. 
În prezent, Sepsi numără patru înfrângeri consecutive în Superliga României, iar în ultimele trei partide de fotbal nici măcar nu a reușit să marcheze. 

Gloria Buzău și Poli Iași, rămași fără principalii de pe banca tehnică

Nici Andrei Prepeliță nu și-a mai găsit locul la Gloria Buzău, tehnicianul de 38 de ani plecând, după opt etape scurse din actuala ediție de campionat. Mutarea s-a concretizat, miercuri, la două zile după eșecul contra Unirii Slobozia, 1-2, buzoienii aflându-se pe locul 16, ultimul, cu doar cinci puncte. Favorit pentru a-l înlocuit pare Eugen Neagoe, în vârstă de 57 de ani, acesta fiind liber de contract, din mai, după despărțirea de divizionara secundă FC Argeș. 
„Tabloul” mutărilor din campionatul românesc este întregit de Tony da Silva, portughezul de 43 de ani strângându-și lucrurile, după ce FC Hermannstadt s-a impus cu 6-2 în fața deja fostei sale formații, Poli Iași - echipa se află locul al 14-lea al clasamentului, cu doar șapte puncte acumulate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2437493777 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
influencer cehia jpg
barbosu voinea chiles  jpg
Neagu Twitter jpg
Mihai Covaliu (Sportpictures) jpg
Romanii de la Jocurile Olimpice si Paralimpice (Facebook) jpg
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net