Capăt de drum pentru CFR Cluj: ardelenii și-au luat adio de la Conference League

CFR Cluj și-a încheiat visul în competițiile europene, după ce a pierdut, joi, pe teren propriu, în fața ciprioților de la Pafos, care s-au impus cu 3-0, în manşa secundă a play-off-ului Conference League. 

Dan Petrescu se va orienta către competițiile interne (FOTO: Sportpictures)
Dan Petrescu se va orienta către competițiile interne (FOTO: Sportpictures)

„Consider că Pafos a meritat calificarea. Deşi, dacă noi primeam penalty în tur, cred că era mai greu de întors un 2-0... Însă, nu vrem să luăm din meritele adversarului şi să dăm vina pe altcineva. Fundaşii noştri, în afară de Camora, nu au jucat, până acum, în cupele europene. Iar nivelul în Europa e un pic mai mare şi s-a văzut, ei au făcut multe greşeli. Iar atunci când faci greşeli, meriţi să ieşi din competiţie. Noi am avut doar vreo trei ocazii şi, dacă fructificam la una dintre ele, poate era alt meci”, a spus tehnicianul de fotbal al ardelenilor, Dan Petrescu, adăugând: „Adversarii au jucat foarte bine, în timp ce noi nu ne-am adaptat deloc, am greşit o pasă, în secunda 10... Nu ne-am adaptat nici la teren, nici la vreme, la nimic! Le-am făcut două cadouri, în prima repriză, pentru că ei au avut două ocazii - aşa ne-am trezit la pauză conduşi cu 2-0.

Cupa și campionatul, obiectivele ardelenilor

A fost foarte greu să întoarcem! Am schimbat şi sistemul, dar n-a ajutat la nimic. S-a văzut că stau mai bine ca noi! Ştiam valoarea jucătorilor lor, au investit mult în străini. Valoarea jucătorilor lor e mai mare decât a jucătorilor noştri şi asta s-a văzut pe teren. Pafos e un adversar puternic, sunt sigur că va face multe puncte în grupe, mai ales acasă”, a conchis antrenorul. Dat fiind parcursul încheiat din cupele europene, CFR Cluj se va axa pe misiunile interne: „Acum, trebuie să ne concentrăm pe campionat şi pe Cupă. Astea sunt obiectivele noastre clare în acest moment. Să vedem ce se va întâmpla şi cu lotul, e posibil să mai plece jucători, să mai vină, dar asta vom şti în șapte zile, când se încheie perioada de transferuri”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Novak Djokovic (EPA) jpg
influencer cehia jpg
barbosu voinea chiles  jpg
Neagu Twitter jpg
Mihai Covaliu (Sportpictures) jpg
Romanii de la Jocurile Olimpice si Paralimpice (Facebook) jpg
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Ciprian Tatarusanu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net