Sepsi s-a impus în fața Universității Craiova, arbitrul a validat un gol cu mâna

Ultima actualizare:

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat cu 3-1, pe teren propriu, meciul cu Universitatea Craiova contând pentru a 23-a etapă a Ligii 1. În primul mitan, arbitrul Iulian Călin a validat golul oaspeților deși Koljic a lovit mingea cu mâna trimițând-o în poartă.

Anass Achahbar a marcat două goluri pentru Sepsi Sf. Gheorghe (Foto: sportpictures.eu)
Anass Achahbar a marcat două goluri pentru Sepsi Sf. Gheorghe (Foto: sportpictures.eu)

În această dispută s-a marcat și cel mai rapid gol din această ediție de campionat. A reușit-o Luckassen, în primul minut. Pentru Sepsi a mai marcat Achahbar (min. 54, 61). Koljic a egalat în minutul 8, trimițând balonul în poartă cu braţul, însă reuşita a fost validată de centralul Iulian Călin.

După meci, antrenorul lui Sepsi, Cristiano Bergodi, a declarat pentru televiziunile care au transmis meciul: “Îmi era teamă de acest meci. Nu e uşor să câştigi în faţa unei echipe foarte bune. Băieţii, în general, au jucat bine. A fost probabil un accident rezultatul de la Botoşani. Jucătorii au făcut astăzi un meci extraordinar din toate punctele de vedere. Sunt foarte mulţumit de toată echipa”.

Sepsi a reușit să se impună după ce Universitatea a egalat la 1 (Foto: sportpictures.eu)
Sepsi a reușit să se impună după ce Universitatea a egalat la 1 (Foto: sportpictures.eu)

De partea cealaltă, antrenorul principal al Universității Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat: “Victorie meritată pentru cei de la Sepsi. Prima repriză ne dăm gol singuri... Revenim, marcăm. Dar atitudinea din repriza a doua, după accidentarea lui Marius Constantin, a dat totul peste cap. Am pierdut total mijlocul terenului şi am primit două goluri. Sunt puţin dezamăgit de reacţia jucătorilor în repriza a doua. Mai ales jucătorii care au intrat de pe bancă. Fiecare jucător a încercat să aibă acţiuni individuale. Vom lupta până la capăt. Nu există nicio tensiune între mine şi patronul echipei”.

Au evoluat echipele:

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Tincu, Mitrea, Ispas – Eder, Aganovic, Ashkovski (Golofca, 68) – Achahbar (Bărbuţ, 84), Luckassen (Damascan, 76), Ştefănescu (Fofana, 84).

Antrenor: Cristiano Bergodi

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, M. Constantin (Cîmpanu, 38), Bancu – Al. Creţu, Screciu – Gustavo (Nistor, 46, Markovic, 68)), Vînă, Ivan – Koljic (Baiaram, 67).

Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova ocupă locul 5, cu 35 de puncte, în timp ce Sepsi se află pe 9, cu 29p. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net