Cea mai neagră serie din cariera lui Laurențiu Reghecampf

Universitatea Craiova a făcut cel mai slab meci din acest an și a încheiat, cu noroc, la egalitate (0-0) partida disputată pe propriul teren, contra formației UTA. Oltenii au ajuns la șase meciuri consecutive în Liga 1 fără victorie, aceasta fiind cea mai lungă serie neagră din cariera antrenorului Laurențiu Reghcampf.

Laurențiu Reghecampf a încercat degeaba să-și trezească jucătorii (FOTO: Sportpictures)
Laurențiu Reghecampf a încercat degeaba să-și trezească jucătorii (FOTO: Sportpictures)

Ultima victorie a Craiovei antrenate de Reghe a fost înregistrată la 30 octombrie, pe teren propriu, 5-2 cu CS Mioveni. Atunci, echipa avea speranțe la titlu, numai că totul s-a năruit în doar șase săptămâni. Seria eșecurilor a început cu un 0-1 cu Farul, apoi cu două rezultate de 2-3, înregistrate cu FC Argeș și cu FCSB. Egalul, 2-2, cu FC Botoșani, părea că readuce echipa pe linia cea bună, numai că el a fost urmat de alte două remize: 1-1 cu FC Voluntari și 0-0 cu UTA. Un rezultat care ar putea arunca echipa în afara locurilor de play-off, dar care atârnă ca o piatră de moară de palmaresul tehnicianului Laurențiu Reghecampf.

Cea mai lungă serie neagră a lui Reghecampf era de 5 partide

Niciodată în carieră, acesta nu a mai avut 6 meciuri consecutive fără victorie, indiferent de eșalonul sau țara în care a activat. Recordul negativ era deținut de perioada 20 octombrie 2018 – 23 noiembrie 2018, când active la Al Wahda Abu Dhabi, interval în care a înregistrat trei egaluri și două înfrângeri. Apoi a fost demis.

Dezamăgire mare pentru jocul pe care l-am practicat. Am fost foarte slabi din toate punctele de vedere. Cred că trebuie să fim bucuroşi că am câştigat un punct în seara aceasta. Din păcate, terminăm acest meci cu un gust amar şi trebuie să ne gândim foarte bine ce este de făcut pe viitor. Nu este o criză, nu-i putem spune criză, lipsesc jucători importanţi. În momentul de faţă, noi trebuie să ne gândim la calificarea în play-off, acesta este obiectivul nostru”, a declarat Reghecampf după meci.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net