Steaua este de nota 10. Toamnă perfectă, în care acest număr apare foarte des
De mult timp n-a mai avut Steaua un sezon atât de fructuos. Echipa lui Reghecampf şi-a distrus rivalii pe plan intern şi s-a calificat în 16-imile de finală ale Europa League din postura de câştigătoare a grupei.
Exceptând Cupa României, competiţie părăsită în optimi, steliştii au fost de nota 10.
10 puncte avans în Liga I. Începând cu etapa a opta a turului, Steaua n-a mai cedat şefia clasamentului în Liga I, hotărâtă să-şi treacă în palmares titlul cu numărul 24, primul după o pauză de şapte ani. Parcursul aproape perfect al steliştilor i-a distanţat la 10 puncte de a doua clasată, Astra, în timp ce rivalele tradiţionale (Dinamo, Rapid şi CFR) sunt mult mai în spate. Practic, cu 15 etape rămase de disputat, doar un dezastru ar putea face ca Steaua să nu iasă campioană.
10 victorii din 10 acasă. Steaua se poate lăuda cu o performanţă unică în campionatele tari ale Europei: 10 victorii din tot atâtea meciuri disputate pe teren propriu. Pe continent, doar Şahtior şi Atletico şi-au câştigat toate partidele de acasă, dar n-au făcut-o de 10 ori, ci de 9. În acest sezon al Ligii I, „casa" Stelei a fost de şase ori Ghencea (cu Chiajna, Ceahlăul, Oţelul, Gloria, Severin şi Astra) şi în patru rânduri Arena Naţională (cu "U" Cluj, Rapid, CFR Cluj şi Dinamo).
10 etape consecutive fără înfrângere. În 19 runde, Steaua n-a consemnat decât două eşecuri în campionat, ambele cu acelaşi scor (1-3), la Vaslui (etapa a şasea) şi la Braşov (etapa a 17-a). Între aceste două borne negative, roş-albaştrii s-au dezlănţuit, acumulând 10 etape consecutive fără înfrângere.
A 10-a primăvară europeană. Şi în acest sezon, Steaua a reprezentat cu cinste România în competiţiile continentale. Cu puţine emoţii, trupa lui Reghe s-a calificat în 16-imile Europa League, câştigând o grupă destul de complicată, cu Stuttgart, Copenhaga şi Molde. Va fi pentru a 10-a oară când Steaua pătrunde în primăvara europeană, a doua oară consecutiv.
10 meciuri în Europa. Traseul Stelei în această ediţie din Europa League a început cum nu se poate mai prost în august, 0-1 acasă cu echipa slovacă Spartak Trnava. Bucureştenii şi-au luat revanşa în retur şi au început urcuşul. Mai întâi au trecut în dublă manşă de lituanienii de la Ekranas, după care au controlat grupa cu Stuttgart, Copenhaga şi Molde. Roş-albaştrii au strâns 11 puncte, cele mai multe făcute de o echipă românească într-o grupă.
10 milioane de euro, profitul lui Becali. Deşi nu joacă în Liga Campionilor, acolo unde se învârt banii cu lopata, Steaua nu se poate plânge de o reţetă financiară proastă. "Până acum am luat 10 milioane de euro", a anunţat Gigi Becali. În primul rând, o parte din această sumă va proveni de la UEFA, ca recompense pentru puncte şi calificări, dar şi din market-pool. De asemenea, Gigi Becali s-a umplut de bani din biletele vândute la cele trei meciuri din grupă.
10 jucători la naţională. Forma bună a steliştilor n-avea cum să treacă neobservată de selecţionerul naţionalei României, Victor Piţurcă. Astfel, la acţiunile din această toamnă ale tricolorilor au fost convocaţi nu mai puţin de 10 stelişti: Tătăruşanu, Chiricheş, Gardoş, Latovlevic, Bourceanu, Pintilii, Tănase, Chipciu, Adi Popa şi Rusescu.