Teodora Stoica, mărturisire emoționantă după ce a aflat că suferă de o boală gravă. Aproape a cedat!

Ultima actualizare:

Teodora Stoica, 28 de ani, fiica lui Meme Stoica, manager general la FCSB, a făcut o dezvăluire copleșitoare despre momentul în care medicii i-au spus că se confruntă cu o problemă de sănătate gravă. «Memelușa» a mărturisit că a fost la un pas de a ceda emoțional, la aflarea veștii. 

eodora Stoica, mărturisire emoționantă după ce a aflat că suferă de o boală gravă
eodora Stoica, mărturisire emoționantă după ce a aflat că suferă de o boală gravă

Teodora Stoica, managerului FCSB, Meme Stoica, a mărturisit, pe contul personal de socializare, că în urmă cu trei ani a descoperit că suferă de o problemă de sănătate foarte gravă, care a afectat-o foarte mult și în plan emoțional. Medicii au avertizat-o că viața ei urmează să se schimbe radical, iar șocul a fost atât de puternic pentru Teodora Stoica, încât a simțit că ar putea claca. Cu toate acestea, fiica lui Meme Stoica a ales să lupte cu boala și să se concentreze pe acceptarea situației în care se află și pe găsirea unui echilibru emoțional. 

Teodora Stoica a decis să vorbească pentru prima dată despre experiența prin care a trecut și ce s-a dovedit a fi o adevărată lecție de viață. 

«Acum 3 ani, am avut o problema de sănătate care mi-a dat 2 opțiuni: să accept limitele impuse sau să mă adun și să înfrunt situația head-on. Nu imediat, nu cu încrederea pe care o am acum, însă am respins prima variantă. Mi s-a spus ca viața mi se va schimba radical. Aveau dreptate, însă ce nu știa nimeni (cu atât mai puțin eu) e că se va schimba în bine. A durat mult până să pot vorbi despre asta, pentru că am vrut ca atunci când o fac, să fiu complet vindecată emoțional și să pot inspira și alți oameni care au situații similare. Așa că voi începe să împărtășesc cu voi lucruri care m-au ajutat, în speranța că vă vor ajuta și pe voi. Toate greutățile sunt binecuvântări deghizate», a scris Teodora Stoica pe contul de socializare.  

Teodora Stoica merge în Mercedes la club

Meme Stoica o adoră pe unica sa fiică, Teodora și nu ezită să-i facă toate capriciile, indiferent cât de costisitoare ar fi acestea. În ultima vreme ea s-a afișat la volanul unui Mercedes de aproximativ 50.000 de euro, o bijuterie pe patru roți, pe care o afișează adeseori când iese în oraș. În cadrul ultimei sale escapade în club, cu prietenele, Teodora a gustat și puțin alcool, așa că, asemenea unei șoferițe responsabile, lăsat mașina în fața localului, evitând să se urce la volan, notează prosport.ro

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net