Gigi Becali anunță transferul-surpriză la FCSB: "Meme Stoica spune că e bun"

Ultima actualizare:

Gigi Becali a anunțat că va aduce un nou nou fundaș la FCSB, jucător pe care însuși Meme Stoica i l-a recomandat patronului roș-albaștrilor. 

image

Gigi Becali a anunțat un nou transfer pentru FCSB. Este vorba de fundașul Paul Iacob în vârstă de 25 de ani, de la Chindia Târgoviște. 

Patronul echipei roș-albastre vrea să întărească defensiva, de aceea a decis asupa fundașului Paul Iacob, jucător recomandat lui Gigi Becali chiar de Meme Stoica. 

Gigi Becali a declarat că ideea transfErului îi aparține de fapt managerului Mihai Stoica. Patronul FSCB a recunoscut chiar că nu se pricepe la selectarea fundașilor, așa că a avut încredere în Meme. 

Paul Iacob a făcut parte din echipa de juniori FC Viitorul, iar antrenorul Gheorghe Hagi l-a mai împrumutat și altor cluburi, cum ar fi: Gaz Metan, FC Brașov, ASA Tg. Mureș și Dunărea Călărași.

Viitorul fundaș al FCSB, Paul Iacob, a ajuns la Chindia, în vara lui 2020, sub formă de împrumut. După un an, Iacob s-a transferat definitiv la trupa lui Săndoi, ca parte a transferului lui Aioani la Farul.

Iacob se va alătura celorlalți fundași de la FCSB, și anume, Andrei Miron, Iulian Cristea și Paulo Vinicius. Gigi Becali își dorește de asemenea transferul lui Dawa, de la FC Botoșani, relatează GSP.ro.

Gigi Becali a mai făcut un transfer la FCSB anul trecut

Anul trecut în noiembrie, Gigi Becali l-a adus pe Toni Petrea pentru a fi noul antrenor al FCSB. Condițiile care l-au convins pe Petrea să fie "secundul" lui Becali au fost tentante. Patronul FCSB i-a promis lui Toni Petrea că îi va dubla salariul și că nu-i va face schimbări înainte de pauză. 

Afaceristul a recunoscut totuși că Toni Petrea a fost o decizie de rezevă, primul pe listă fiind actualul antrenor de la Gaz Metan Mediaș, Ilie Poenaru. 

Potrivit unor zvonuri de la acea vreme jucătorii de la FCSB ar fi regretat foarte mult plecarea lui Iordănescu, lucru pe care Becali l-a negat cu vehemență. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net