CFR Cluj a remizat cu Botoșani și diferența față de FCSB se reduce

Ultima actualizare:

Ultimul meci din runda cu numărul 23 al ediției 2021/2022 a Ligii 1 s-a încheiat cu o surpriză. Lider autoritar, CFR Cluj a remizat (1-1) cu FC Botoşani. Astfel că diferența dintre campioana en titre și FCSB s-a redus la 8 puncte.

CFR și FC Botoșani au oferit un meci încrâncenat (Foto: sportpictures.eu)
CFR și FC Botoșani au oferit un meci încrâncenat (Foto: sportpictures.eu)

Pentru CFR a marcat Deac, în minutul 45+1, dintr-un penalty acordat după un henț al lui Șeroni. FC Botoşani a egalat prin Daca, cu o lovitură cu capul, din 3 metri față de poartă, în minutul 81.

În minutul 89, Debeljuh a văzut cartonașul galben după ce s-a prăbușit la pământ la un duel cu un adversar... Acesta a mai solicitat penalty în alte două rânduri.

Ciprian Deac a transformat un penalty (Foto: sportpictures.eu)
Ciprian Deac a transformat un penalty (Foto: sportpictures.eu)

După confruntare, Dan Petrescu a declarat la televiziunile care au transmis partida: "Au fost două goluri din faze fixe. Un meci foarte greu. FC Botoşani este o echipă puternică. În prima repriză noi am vrut să marcăm mai mult. La prima ocazie a lor au marcat. Dar trebuie să fim realişti că şi noi am avut astfel de situaţii. Era normal să mai vină şi astfel de rezultate. Preferam să câştigăm cu FCSB şi să pierdem azi. Ca şi puncte am pierdut. Cei de la Botoşani au ştiut ce vor. Fotbalul se joacă pe goluri, victoria noastră ar fi fost meritată, egalul mi se pare nedrept. Fotbalul nu e matematică, suntem supăraţi dar nu am ce să reproşez nimănui. Preferam să jucăm mai slab şi să batem. Dacă nu ai puţin noroc, nu ai nici şansă. Roman are mereu ceva cu CFR, ori dă gol, ori se lipeşte de gol. Eu nu văd FCSB să piardă vreun punct, noi avem un program groaznic. Sigur campionatul se va decide în ultima sau penultima etapă din play-off".

Dawa a egalat cu o lovitură cu capul (Foto: sportpictures.eu)
Dawa a egalat cu o lovitură cu capul (Foto: sportpictures.eu)

Au evoluat formațiile următoare:

CFR Cluj: Bălgrădean - Cr. Manea (Chipciu, 90), Graovac, Burcă, Fl. Ştefan - Deac, Boateng, Bordeianu (Păun, 81) - Omrani (Costache, 86), Debeljuh, Petrila.

Antrenor: Dan Petrescu

FC Botoşani: Pap - Braun, Dawa, Şeroni, Ţigănaşu - Florescu (Mailat, 46), Edjouma, Papa (Fili, 75) - Mihai Alexandru Roman (Mihai Roman, 68 ), Dican, Lupeta (Jaja, 46).

Antrenor: Marius Croitoru

Arbitru: Adrian Cojocaru

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net