CFR Cluj l-a transferat pe Cristian Neguţ de la Chindia Târgovişte

Ultima actualizare:

CFR Cluj pregătește meciul cu FCSB, de duminică, 23 ianuarie, unul considerat de antrenorul Dan Petrescu drept foarte important în lupta pentru titlul național. Până atunci, campioana en titre a anunţat, pe Facebook, că l-a transferat pe Cristian Neguţ (26 de ani), de la Chindia Târgovişte.

Cristian Neguț s-a afirmat la Chindia Târgoviște (Foto: sportpictures.eu)
Cristian Neguț s-a afirmat la Chindia Târgoviște (Foto: sportpictures.eu)

CFR Cluj a salutat venirea mijlocașului: "Bine ai venit, Cristian Neguţ! Suntem bucuroşi să vă anunţăm că începând de astăzi Cristian Neguţ, fostul jucător al Chindiei Târgovişte, este noul fotbalist al CFR-ului! Îi urăm bun venit la CFR Cluj şi cât mai multe realizări în tricoul “alb-vişiniu”!".

De asemenea, Chindia a anunţat transferul lui Neguţ: "Începând de astăzi, pentru o perioadă de cinci luni, Daniel Neguţ este jucătorul campioanei României, CFR Cluj. AFC Chindia Târgovişte îi mulţumeşte pentru aportul adus la rezultatele pozitive din sezoanele în care a îmbrăcat tricoul roş-albastru. Îi dorim mult succes şi evoluţii cât mai bune la noua sa echipă!".

Născut în 9 decembrie 1995, Cristian Neguț a evoluat la Chindia Târgoviște din ediția 2015/2016. El a disputat 116 meciuri de campionat, în primele două ligi, marcând 41 de goluri.

Alex Pașcanu s-a transferat definitiv la Ponferradina, în Spania

Pe de altă parte, CFR Cluj a anunţat transferul definitiv al fundaşului Alexandru Paşcanu (23 de ani) la echipa Ponferradina, din a doua ligă spaniolă. "Îi dorim pe această cale multă baftă mai departe în carieră!", a fost anunţul celor de la CFR Cluj.

Totodată, antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat că derby-ul cu FCSB este cea mai important pentru formaţia sa înaintea Play-Off-ului Ligii 1. "În mare, am alcătuit echipa pentru primul meci, dar sunt ceva probleme de lot. Nu o să pot alinia echipa pe care o vreau eu, adică cea mai bună. Dar cred că nici FCSB nu va putea alinia cea mai bună echipă, mai ales că au şi doi suspendaţi. Am în cap 7-8 jucători acum, dar pentru ultimele 3 locuri voi vedea ce se întâmplă în această săptămână. Eu mă gândesc la primul meci de când am venit în cantonament, mai ales când joci cu FCSB este poate cel mai important meci al campionatului înainte de play-off. Cea mai mare presiune o are CFR. Indiferent de rezultat cei de la FCSB nu au presiune, nu numai la meciul ăsta, ci în general. Văd o presiune foarte mare pe jucători", a afirmat Petrescu.

Dan Petrescu a fost mulțumit de cantonamentul din Spania

”Bursucul” a considerat că stagiul de pregătire din Spania (Oliva Nova) a fost unul reuşit. "Condiţiile au fost fantastice, terenurile extraordinare. Aşa că din punctul ăsta de vedere am fost norocoşi. Păun şi Itu s-au accidentat la ultimul meci, dar sper eu ca ei să se recupereze cât mai repede. E clar că jucătorii nu sunt 100% după acest cantonament, dar eu zic că sunt bine, au ieşit bine şi la teste. Pentru mine este foarte important rezultatul indiferent de echipă. Cei tineri au încercat să ţină pasul, atitudinea lor a fost foarte bună. Deac şi cu Burcă sunt cei mai buni la testele fizice, plus Costache şi Itu. Dar toţi jucătorii au fost buni, peste ceea ce mă aşteptam eu. Nu a venit nimeni cu kilograme în plus după vacanţă", a tehnicianul, care a vorbit şi despre jucătorii transferaţi în această iarnă: "Buş a jucat în cele două meciuri câte 45 de minute şi cred că s-a văzut lipsa jocurilor la el. Atitudinea lui a fost bună. A avut şi vreo două-trei ocazii, dar dacă nu ai meciuri în picioare e greu să marchezi indiferent cu cine joci. Lui Buş îi mai trebuie puţin timp. Iar Marko Dugandzic a ajuns foarte târziu în cantonament. Nu am apucat să-l văd la niciun meci, doar la două-trei antrenamente cu mingea. Fizic şi el este bine, dar nici el nu are meciuri, pentru că la Soci a fost accidentat în ultima perioadă. Iar asta va fi o problemă pentru amândoi. Numai meciurile îi vor ajuta să ajungă la forma maximă şi să marcheze. Sunt conştient că toată lumea vrea un impact imediat din partea lor, dar eu sunt conştient, am experienţă... Şi Buş şi Marko trebuie aşteptaţi. Sperăm ca Debeljuh să rămână în forma de acum... el e cel mai în formă atacant şi să rămână aşa. arată foarte bine", a spus Dan Petrescu.

Derby-ul FCSB - CFR Cluj e programat pe Arena Națională din București, duminică, 23 ianuarie, la ora 20.00, în a 22-a etapă a Ligii 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net