Omrani vrea salariu de 45.000 de euro pe lună

Ultima actualizare:

Pe măsură ce lupta pentru titlu dintre CFR Cluj și FCSB se ascute, a început și războiul subteran. Acesta este purtat în special de Gigi Becali, patronul bucureștenilor, care a decis să îl bulverseze pe unul dintre cei mai periculoși atacanți ai campioanei, francezul Bilel Omrani. Intrat în ultimele 6 luni de contract, el poate negocia cu oricine. Așa că s-a ajuns la niște exorbitante.

Omrani a marcat 7 goluri în actualul sezon (FOTO: Sportpictures)
Omrani a marcat 7 goluri în actualul sezon (FOTO: Sportpictures)

Pentru a fi sigur că destabilizează situația la FCSB, Gigi Becali a început să se laude la televizor cu faptul că deja a vorbit cu Omrani la telefon și să îi va da acestuia tot ce dorește. Francezul știe că acesta e momentul lui și trebuie să scoată cât mai mulți bani din negociere, așa că le-a cerut clujenilor un salariu de 40.000 de euro pe luni, plus un bonus consistent de prelungire a contractului. Dacă i-ar fi acceptate condițiile, ar deveni cel mai bine plătit jucător din Liga 1 și unul dintre cei mai bine plătiți din istorie, așa că este greu de crezut că CFR, club cu care a cucerit patru titluri de campioană, îi va satisface cererile.

Numai că Omrani folosește în favoarea sa și reclama pe care i-o face Gigi Becali. Acesta a intrat ieri în direct la Pro X și s-a lăudat că a vorbit la telefon cu francezul, care i-a cerut mai mult decât vrea de la clujeni: „Am vorbit cu el acum o oră. Nici nu credea că sunt eu. I-am zis: dă-mi-l pe Dan Petrescu, pe Bordeianu, că ei îmi cunosc vocea. Erau la masă. Atunci mi-a dat numărul impresarului, mi-a zis că vrea 45.000 de euro pe lună și vreo 400.000 de euro la semnătură. Asta dorește el. E ceva negociabil, e posibil să se realizeze”, a spus omul de afaceri, confirmând astfel că atacantul se folosește de el.

Acum are un salariu de 21.000 de euro

Totuși, interesul lui este mai mult de fațadă, pentru a băga zâzanie în lotul ardelenilor. Becali nu poate uita și nu poate ierta faptul că CFR a semnat cu portarul Bălgrădean – pe atunci titular la FCSB - chiar înaintea play-off-ului și că nimeni din club nu a știut de această mișcare. Așa că acum e convins că dacă aruncă pe piață zvonurile despre negocierea cu atacantul francez, Dan Petrescu îl va scoate pe acesta din echipă, pentru că nu va mai avea încredere în el. Numai că, așa cum a declarat președintele CFR Cluj, Cristi Balaj, între tehnician și fotbalist este o relație de prietenie care nu poate fi anulată de oferte fantasmagorice. „Cu Omrani s-a discutat, oferta este mai bună decât ce avea înainte. El a mărturisit că vrea să rămână, că se înțelege foarte bine cu Dan Petrescu. Au o relație foarte bună. El știe să îl motiveze. Au fost prezentate și niște cuvinte neortodoxe, cred că pentru Omrani, dar cunosc relația pe care o au cei doi. Mai mult, ei își petrec după-amiezele împreună, merg la piscină amândoi. Omrani se simte bine la Cluj, nu văd de ce nu ar continua aici”, a declarat fostul arbitru la FIFA la Pro X.

Dacă va primi cei 45.000 de euro pe care îi vrea de la FCSB, Omrani va câștiga mai mult decât dublul salariului actual. Conform lui Marius Bilașco, directorul sportiv al CFR Cluj, francezul câștigă acum 21.000 de euro.

FCSB s-a apropiat la 6 puncte de FCSB

FCSB a învins cu scorul de 3-0 ultima clasată din Liga 1, Academica Clinceni, la capătul unui meci pe care l-a dominat de la un capăt la celălalt. Autor a două goluri, căpitanul echipei, Florin Tănase, era fericit că a reușit ca și prin reușitele sale să își apropie echipa la doar 6 puncte de liderul CFR Cluj. „Sunt bucuros pentru că am marcat, dar și pentru că am reușit să-mi ajut echipa să luăm cele trei puncte. Suntem fericiți că ne-am apropiat de CFR”, a spus Tănase după partidă. El nu a vrut să comenteze criticile pe care i le-a adus Gigi Becali după meciul cu Dinamo: ”Îl știți pe Nea Gigi, e mai glumeț, eu mă bucur că am jucat și că am marcat. De acum trebuie să ne uitam mai mult la noi si mai puțin la alții”, a mai spus Tănase, conform digisport.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net