Ultimul mesaj al Lucian Bălan: «Vă iubesc, dar am decis să mor»

image
Titular în marea finală de la Sevilla, † Lucian Bălan şi-a pus capăt zilelor la vârsta de 56 de aniFoto: sportpictures.eu

Sinuciderea lui Lucian Bălan, titular în finala Cupei Campionilor din 1986, rămâne în continuare inexplicabilă. Biletul de adio nu conţine decât o frază fără prea multe lămuriri.

Rămas fără familie (era divorţat, iar mama lui decedase cu ceva timp în urmă), fără casă şi fără bani, Lucian Bălan şi-a luat singur zilele la numai 56 de ani. Mijlocaşul care a pus umărul la istorica victorie a Stelei contra Barcelonei în finala de la Sevilla din 1986 s-a sinucis cu o supradoză de medicamente, într-o garsonieră din Baia Mare. “Nu ştiu de ce a făcut asta. Am vorbit recent cu el şi nu părea să aibă probleme mari”, a declarat Marius Lăcătuş, unul dintre foştii coechipieri ai lui Bălan. Conform actualmm.ro, conţinutul biletului de adio lăsat de fostul fotbalist nu elucidează motivele care au provocat sinuciderea. “Vă iubesc pe toţi, dar aceasta e dorinţa mea”, ar fi scris Lucian Bălan înainte să moară.Bălan e al treilea „dispărut” dintre cei 26 de jucători care s-au aflat pe teren la 7 mai 1986, în finala Steaua – Barcelona. Primii doi au fost din tabăra iberică, portarul Urruti (mort într-un accident petrecut în 2001) şi mijlocaşul Pedraza, răpus de cancer în 2011.

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
meghan markle harry regina jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
iulia albu
simona gherghe
Avion American Airlines FOTO Shutterstock
termocentrala carbune germania foto shutterstock
image
image
image
image
dinamo supercupa castigatoare jpg
Steaua Chindia, in Cupa Romaniei (Sportpictures) jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg