Andrei Burcă, uluit de Cristiano Ronaldo: „Nu am văzut așa ceva în viața mea”

Al-Nassr s-a impus, vineri, cu 3-0 în fața lui Al-Akhoud, echipă la care joacă și românii Florin Tănase şi Andrei Burcă, cel din urmă arătându-se impresionat de evoluția lui Cristiano Ronaldo, portughezul consemnând o „dublă” spectaculoasă în fotbalul din Arabia Saudită. 

Cristiano Ronaldo impresionează, la cei 38 de ani ai săi (FOTO: Getty Images)
Cristiano Ronaldo impresionează, la cei 38 de ani ai săi (FOTO: Getty Images)

Mai întâi, lusitanul a înscris din interiorul careului și, apoi, a majorat scorul cu un şut de la 30 de metri, lăsându-l neputincios pe portarul adversarilor și fiind, fără doar și poate, omul meciului. 

„E incredibil ce face acest om și ce își dorește de la viață!” 

„Este OK la echipă, sunt antrenamente intense, s-a văzut asta și la națională, mereu am venit pregătit. E un campionat puternic, mereu dai peste adversari foarte buni, se joacă pe contre, dacă stai bine în teren și alergi, ai o șansă, dar sunt foarte mulți jucători de valoare.
De exemplu, Ronaldo - credeam că îl controlăm foarte bine și a avut două execuții, în trei minute, de nu am înțeles nimic! Am încercat să o scot, am crezut că se duce în bară. Mă tot uit pe reluări, incredibil! Îl apreciez, eu nu am văzut asemenea om în viața mea! La vârsta pe care o are, să câștige orice... Să dai gol împotriva lui Al-Akhdoud și să te bucuri ca și cum ai da gol de calificare, e incredibil ce face acest om și ce își dorește de la viață! Aici sunt șase-șapte echipe care se bat la campionat și restul echipelor au lotul cam de aceeași valoare. Îmi doresc foarte mult să fiu sănătos și să fiu la turneul final, unde să facem performanță!”
, a povestit Andrei Burcă, despre cum a trăit meciul. 
Estimat de către Transfermarkt la o valoare de 3,7 milioane de euro, fotbalistul român în vârstă de 30 de ani a lăsat în urmă perioada de la CFR Cluj, semnând cu Al-Akhdoud, în această vară. 
Al-Nassr se află pe locul doi în clasamentul intern, la patru puncte distanță de liderul Al-Hilal, având un bilanț de 11 victorii, o remiză și două înfrângeri. Comparativ, Al-Akhdoud e abia pe a 16-a poziție din cele 18 posibile, după ce a câștigat doar trei meciuri, a obținut un egal și a pierdut 10 partide. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net