Mesajul primit de Pușcaș, înainte de calificare: „Nu poate judeca cu mintea”

Ultima actualizare:

În mijlocul luptei pentru obținerea calificării la EURO 2024, unul dintre fotbaliștii de la echipa națională a primit un mesaj peiorativ pe telefonul personal, catalogat drept jignitor și nelalocul lui.

George Pușcaș (galben), al doilea marcator al naționalei, după Nicolae Stanciu (FOTO: Sportpictures)
George Pușcaș (galben), al doilea marcator al naționalei, după Nicolae Stanciu (FOTO: Sportpictures)

Concret, George Pușcaș, unul dintre cei mai criticați fotbaliști din lotul României, în aceste preliminarii, a fost ținta unor jigniri, potrivit Federației Române de Fotbal. Prin „vocea” lui Andrei Vochin, consilierul FRF, s-a aflat că fotbalistul naționalei a primit un mesaj jignitor, transmițându-i-se că cea mai mare şansă a României, după meciul cu Kosovo, este să fie suspendat George Puşcaş cinci etape sau să fie interzis la echipa naţională, astfel încât să se poată discuta despre o eventuală calificare.

„Asta o societatea la noi, lumea e influențată de un anumit curent”

„Creezi un trend. Lumea care e în tribună nu face analize, lumea se uită la analişti. Lumea din tribună nu are cultura fotbalistică a unor analişti care au pregătire fotbalisică, experienţă fotbalistică. Asta e societatea la noi, cea fotbalistică, iar lumea e influenţată foarte puternic de un anumit curent şi nu mai poate judeca cu mintea. Judecă cu mintea analistului”, a relatat Andrei Vochin.
Echipa națională din România a avut un parcurs lăudabil în grupa sa preliminară EURO2024, terminând pe primul loc și calificându-se la competiția europeană, după o pauză de opt ani. La cei 27 de ani ai săi, George Pușcaș este legitimat la Genoa CFC, din vara aceasta și a prins deja șapte meciuri la gruparea italiană, încercând să-și găsească locul și fiind cotat, în prezent, la o valoare de 2,5 milioane de euro, de către site-ul de specialitate Transfermarkt. Cât despre echipa națională, jucătorul numără nu mai puțin de 11 goluri înscrise pentru prima reprezentativă, fiind al doilea marcator în activitate, după Nicolae Stanciu, căpitanul „tricolorilor” numărând 14 goluri. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net