Secretul din spatele calificării la EURO2024: „Am crezut în noi tot timpul!”

După victoria reușită de România în meciul cu Elveția, desfășurat marți și încheiat cu 1-0 pentru țara noastră, naționala a sărbătorit calificarea la EURO2024, pe un stadion arhiplin. În acest context, marcatorul meciului, Denis Alibec, a rezumat parcursul „tricolorilor” în grupa de calificare la EURO2024, acolo unde România a obținut deja biletul, după meciul cu Israel, câștigat cu 2-1. 

Denis Alibec, unicul marcator din meciul câștigat de România cu Elveția (FOTO: Sportpictures)
Denis Alibec, unicul marcator din meciul câștigat de România cu Elveția (FOTO: Sportpictures)

Fotbalistul de 32 de ani le-a mulțumit suporterilor echipei naționale pentru susţinere, dar şi pentru criticile constructive, de-a lungul campaniei de calificare la EURO 2024, el precizând că „tricolorii” nu au încetat nicio clipă să muncească pentru visul lor.
„Cuvintele nu pot descrie bucuria şi emoţiile trăite, la ultimele două meciuri. Dar, atunci când pasiunea nu lipseşte din tot ceea ce faci, rezultatele vin şi satisfacţia e cu atât mai mare, când nu eşti tu cel care pleacă cu prima şansă! Dar noi am crezut tot timpul. Nu am încetat nicio clipă să sperăm, să credem, să muncim pentru visul nostru şi al românilor. Şi am reuşit. Împreună! Vă mulţumesc pentru toate mesajele, toată susţinerea, pentru criticile constructive, toate ne-au făcut mai puternici. În vară, mergem din nou la EURO. Haaaai, Româniaaa!”, a fost mesajul postat de Denis Alibec pe Facebook.

„Este șansa unei generații!”

„De la început am simţit că putem merge la EURO! Am zis că este şansa unei generaţii. Suntem o familie, ne bucurăm unul pentru celălalt, ne bucurăm pentru România. Sper sa fiu la EURO2024, să am ritm de joc, să joc cât mai mult la echipa de club. Chiar nu mă interesează cu cine o să jucăm. Important e să arătăm fotbalul pe care l-am arătat în seara asta. Dedic golul familiei, au fost alături de mine în toată cariera mea! Apoi, colegilor, suporterilor. Românii știu să facă spectacol, o să vină în număr mare alături de națională. Să sperăm că o să colorăm Germania în galben şi să le dăm motive de bucurie”, a spus Denis Alibec, chiar după fluierul final din meciul cu Elveția. 
Echipa națională a României a avut un parcurs lăudabil în grupa sa preliminară EURO 2024, terminând pe primul loc și calificându-se la competiția europeană, după o pauză de opt ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net