Salah, păzit cu armata la națională. Tensiuni la ultimul meci al egipteanului

Ultimul meci disputat de Egipt în fața celor de la Sierra Leone și câștigat, în deplasare, în Liberia, cu 2-0, în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2026, a fost prilej de tensiuni. Atacantul Mohamed Salah a ajuns să fie „flancat” de armată, după ce a fost urmărit de un bărbat, care a intrat pe teren - așa se face că fotbalistul legitimat la Liverpool FC a părăsit meciul sub protecţia armatei, după auzirea fluierului final.

Mohamed Salah a părăsit terenul însoțit de armată, la ultimul meci al naționalei (FOTO: Twitter/X)
Mohamed Salah a părăsit terenul însoțit de armată, la ultimul meci al naționalei (FOTO: Twitter/X)

La finele meciului mutat la Monrovia, capitala Liberiei, un bărbat a fost zărit, în ultimele minute, în timp ce cobora din tribunele stadionului „Samuel Kanyon Doe Sports”, în încercarea de a-l ataca pe Mohamed Salah, jucătorul rămânând calm, pe tot parcursul episodului. Inițial, starul lui Liverpool a fost protejat de coechipierii săi, apoi membrii serviciului de securitate s-au îndreptat asupra agresorului și, după încheierea partidei, jucătorul în vârstă de 31 de ani, care numără 93 de selecţii și 53 de goluri, a fost escortat de soldaţi, în timp ce părăsea terenul spre vestiare.

Rămâne unul dintre fotbaliștii momentului, fiind cotat la 65 de milioane de euro

În ultimul meci disputat la națională, Mohamed Salah a contribuit cu o pasă decisivă către Mahmoud Trézéguet, care a marcat o „dublă” împotriva naționalei din Sierra Leone. După ultima victorie reușită, Egipt este pe primul loc în Grupa A, cu șase puncte - în primul meci, naționala lui Salah a câştigat cu 6-0 partida de pe teren propriu cu Djibouti, în care starul lui Liverpool a marcat de patru ori. Estimat la o valoare de 65 de milioane de euro de către Transfermarkt, Salah rămâne unul dintre fotbaliștii momentului, palmaresul său numărând, printre altele, un titlu de Liga Campionilor, o Supercupă UEFA, un campionat câștigat în Premier League și două titluri de campion în Elveția. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net