Întâlnire de gradul zero: Cosmin Olăroiu și Mirel Rădoi și-au măsurat forțele

Ultima actualizare:

Doi dintre tehnicianii români angrenați în fotbalul internațional s-au întâlnit în campionatul intern, joi, într-o partidă desfășurată și încheiată echilibrat. Duelul dintre Al-Bataeh, formația lui Mirel Rădoi, a primit vizita celor de la Al-Sharjah, gruparea lui Cosmin Olăroiu, în etapa a VIII-a a campionatului din Emiratele Arabe Unite. 

Mirel Rădoi face treabă bună, deși are un lot mai slab (FOTO: Sportpictures)
Mirel Rădoi face treabă bună, deși are un lot mai slab (FOTO: Sportpictures)

Prima parte a jocului a fost dominată de către fotbaliștii lui Mirel Rădoi, care au marcat „la foc automat”, prin Sekou Gassama ('19), Abdalla Abdulrahman ('26) şi Álvaro de Oliveira ('35), însă situația nu a rămas așa. Sub conducerea lui Cosmin Olăroiu, Al-Sharjah a găsit puterea să revină și, rând pe rând, au înscris Mohammad Abdulbasit ('39), Luanzinho ('45+3) și Caio ('51), golul egalizator fiind înscris din penalty. „A fost foarte dificil pentru mine, pentru că practic am jucat contra unuia dintre copiii mei, e pentru prima dată, când se întâmplă lucrul ăsta”, a spus Cosmin Olăroiu, care a adăugat: „Programarea arată o mare lipsă de respect față de Sharjah! Din păcate, eu nu înțeleg, nimeni nu spune nimic că suntem programați să jucăm la 48 de ore de la meciul echipei naționale, în mai puțin de 48 de ore. Nu mai am nimic de zis...”. La rândul său, Mirel Rădoi a spus: „Nu pot trece ușor peste greșelile pe care le-am făcut. Dacă m-ați fi întrebat înainte de meci, v-aș fi spus că aș fi mulțumit cu un punct, dar, după ce am condus cu 3-0, e clar că am pierdut două puncte, în seara asta”.

Diferențe de valoare uriașe între Al Bataeh și Al Sharjah, dar rezultate similare

Mirel Rădoi are la dispoziție un lot în valoare de 11,01 milioane de euro Al-Bataeh, în vreme ce Cosmin Olăroiu are fotbaliști de trei ori mai bine cotați, ajungând la 36,57 de milioane de euro. Totuși, la nivel de bilanț în competiția internă sunt „vecine”: Al-Bataeh se află pe locul cinci în campionatul intern, având un bilanț de trei victorii, tot atâtea remize și două înfrângeri. De cealaltă parte, Al-Sharjah se află cu o poziție mai sus, având un avans de două puncte, după patru meciuri câștigate, două egaluri și tot atâtea partide pierdute. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net