Fiul lui Ibrahimović, pe urmele starului suedez: a fost convocat la naţională

Ultima actualizare:

Unul dintre băieții lui Zlatan Ibrahimović se află pe urmele tatălui său - băiatul cel mic al marelui jucător, Vincent, a fost convocat în premieră la echipa naţională de fotbal U15 din Suedia. Tânărul sportiv face parte din generația 2008, formându-se ca mijlocaş la echipele de tineret ale lui AC Milan, întocmai precum fratele său mai mare, Maximilian, născut în 2006, urmând să se va alăture unui grup de 66 de jucători la Stockholm, între 4 şi 7 decembrie.

Vincent Ibrahimović, pe urmele tatălui său (FOTO: Getty Images)
Vincent Ibrahimović, pe urmele tatălui său (FOTO: Getty Images)

„Este un jucător interesant. Pasează foarte bine, înţelege bine jocul şi este bun în faţa porţii. Este un mijlocaş bun şi sunt fericit că voi avea în curând ocazia să-l văd şi să-l cunosc pe el şi pe ceilalţi jucători”, a punctat antrenorul suedez de la selecționata U15, într-un interviu acordat ziarului „Sportbladet”. „Înţeleg că vestea convocării lui Vincent generează mult entuziasm. Este fiul unuia dintre cei mai buni jucători suedezi, din toate timpurile şi este prima oară când este convocat”, a adăugat oficialul, ,în vreme ce Janne Andersson, care a fost selecţionerul Suediei până duminică, înainte de a demisiona, a făcut apel la ponderarea valului de entuziasm. „L-am cunoscut, dar nu l-am văzut niciodată jucând, aşa că nu-l pot judeca. Nu ar trebui să îl comparaţi prea mult cu tatăl său imediat, nu ar fi corect”, a consemnat acesta, potrivit „Gazzetta dello Sport”.

A câștigat aproape tot ce se putea câștiga la nivel de club

Zlatan Ibrahimović şi-a anunţat finalul carierei, în luna iunie a acestui an, la vârsta de 41 de ani, după o carieră în care a reușit să câștige un număr impresionant de trofee, singura care-i lipsește fiind Liga Campionilor - suedezul a reușit să se impun peste totul la nivel de club, mândrindu-se cu titluri de campion în patru ţări diferite: două în Olanda cu Ajax Amsterdam (în perioada 2001-2004), cinci în Italia (trei cu Inter Milano, între 2006 şi 2009), două cu AC Milan (între 2010 şi 2012 şi, apoi, din 2020 până în 2023), unul în Spania cu FC Barcelona (2009-2011) şi patru în Franţa cu PSG (2012-2016). De asemenea, a câştigat Liga Europa cu Manchester United, în anul 2017.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net