Arbitrul român Istvan Kovacs va conduce finala Conference League

Dup─â aproape 20 de ani, o brigad─â rom├óneasc─â va conduce din nou o final─â de cup─â european─â la fotbal! Vestea minunat─â a fost anun╚Ťat─â de UEFA, ieri.

istvan kovacs jpeg
Istvan Kovacs va arbitra finala Conference League (FOTO: Sportpictures)

Centralul rom├ón Istvan Kovacs a fost delegat ├«mpreun─â cu brigada sa la finala UEFA Europa Conference League, a informat Federa╚Ťia Rom├ón─â de Fotbal. ├Än ultimul act programat miercuri, 25 mai, de la ora 2200, se vor ├«nt├ólni AS Roma (Italia) ┼či Feyenoord (Olanda). Partida se va disputa pe Arena Komb├źtare din Tirana, Albania. Av├ónd ├«n vedere c─â italienii sunt antrena╚Ťi de portughezul Mourinho, care este un ÔÇŁspeculatorÔÇŁ al celei mai mici sc─âp─âri a arbitrului, este de a╚Öteptat c─â Istvan Kovacs s─â aib─â un meci foarte tensionat. 

Istvan Kovacs va fi ajutat de arbitrii asisten┼úi Vasile Marinescu ┼či Ovidiu Artene, de al patrulea oficial Sandro Scharer, din Elve┼úia, ├«n timp ce de sistemul de asisten┼ú─â video se vor ocupa germanii Marco Fritz, Christian Dingert ┼či Bastian Dankert.

Istvan Kovacs are 37 de ani

├Än v├órst─â de 37 de ani, Istvan Kovacs va conduce prima sa final─â european─â la nivel de club. ├Än acest sezon, rom├ónul a condus 10 partide ├«n competi┼úiile de club UEFA, inclusiv man┼ča tur a semifinalei Ligii Campionilor dintre Manchester City ┼či Real Madrid, scor 4-3. De fapt, acela a fost ╚Öi meciul care l-a propulsat ├«n elita arbitrajului european, nu doar pentru c─â a fost o partid─â extrem de spectaculoas─â, dar pentru c─â la unul dintre golurile gazdelor a l─âsat un avantaj pe care doar 5% dintre arbitrii l-ar fi l─âsat, faza ├«ncheindu-se cu un gol fenomenal. 

Dup─â aceast─â delegare, prezen╚Ťa lui Istvan Kovacs printre arbitrii turneului final al Campionatului Mondial din Qatar, din noiembrie, devine tot mai cert─â. Totul e, desigur, ca el s─â nu fac─â ni╚Öte gafe impardonabile ├«n meciurile pe care le mai are de condus p├ón─â atunci, numai c─â acestea devin tot mai rare odat─â cu apari╚Ťia sistemului VAR.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

george simion port popular jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
Lucile Randon
tonciu prodan reghe jpeg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
silviu silvius prigoana jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
emma raducanu cluj jpeg
simona halep jpg
colaj anita alvarez 2 jpg
daniel onoriu jpeg
david popovici budapeste iunie 2022 png
collage ciuca popovici 2 jpg