Corvinul Hunedoara pierde prima manșă cu FC Astana. Toate speranțele, în retur

Ultima actualizare:

Corvinul Hunedoara se resimte, după periplul în cupele europene, fotbaliștii confruntându-se cu oboseala acumulată și pierzând meciul tur, din runda a treia preliminară a Conference League, disputată joi, pe Stadionul Municipal din Sibiu, echipa kazahă FC Astana impunându-se cu 2-1.

Corvinul Hunedoara mai are o șansă în retur (FOTO: Sportpictures)
Corvinul Hunedoara mai are o șansă în retur (FOTO: Sportpictures)

Prima repriză a venit cu speranțe mari pentru câştigătoarea Cupei României, care a reuşit să deschidă scorul prin Antoniu Manolache ('37), însă hunedorenii „au picat”, după pauză, când FC Astana a dominat ritmul jocului, egalând prin Ousmane Camara ('62) şi stabilind victoria prin Geoffrey Charles ('80).

„E singura dată când nu am explicații”

„Asta vorbeam cu băieții, singura dată când nu am explicații... Nu-mi găsesc cuvintele. Trebuie să ajung în vestiar să le cer o părere și băieților. Am pierdut foarte ușor mingea. Le-am spus să nu forțăm, să nu-i băgăm în joc. Au așteptat, au avut răbdare, noi le-am dat mingea, am luat primul gol, al doilea și am fost incapabili să reacționăm. 
Am avut, apoi, o tresărire de orgoliu, dar nu am arătat bine deloc în a doua repriză. Mergem acolo să câștigăm și să ne calificăm, chiar cred în lucrul ăsta. Două goluri foarte ușoare, e meteahna noastră, nu am ieșit în întâmpinare... Sper să învățăm din astea și să mergem mai departe! Toată lumea ne dădea favoriți, dar, dacă te uiți pe lotul lor… Se vede! Au știut să sufere, în prima repriză. Nu pot să spun că m-au surprins, doar au fost mai pragmatici. Eu cu asta am rămas. Se poate întoarce rezultatul, dar nu putem să pierdem o minge la 80 de metri de poartă și să luăm gol”
, a declarat antrenorul grupării din Hunedoara, Florin Maxim.
Mai departe, meciul din manşa secundă se va juca, în data de 15 august, pe Stadionul Almatîi Ortalik din Almatîi, de la ora 17.00. Dacă va reuși să întoarcă rezultatul și să se califice în fața celor de la Astana, Corvinul Hunedoara va juca în play-off cu scoţienii de la St Mirren FC sau cu norvegienii de la SK Brann Bergen.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nationala Romania (Sportpictures) jpg
Erling Haaland (EPA) jpg
Helmuth Duckadam (Sportpictures) jpg
david popovici 2 jpg
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net