Denis Alibec, prezentat la noua sa echipă: unde a ajuns „perla” de la Farul

Ultima actualizare:

Denis Alibec n-a stat prea mult pe gânduri și a lăsat în urmă parcursul de la campioana României, Farul Constanța, fiind deja prezentat, miercuri, la noua sa echipă. „Perla” grupării lui Gheorghe Hagi va evolua pentru o nou-promovată din Qatar, Muaither SC.

Denis Alibec (stânga) s-a reorientat către fotbalul din Qatar (FOTO: Sportpictures)
Denis Alibec (stânga) s-a reorientat către fotbalul din Qatar (FOTO: Sportpictures)

„Internaționalul român Denis Alibec a semnat contractul pentru sezonul 2023/2024. Actele au fost parafate la sediul clubului, în prezența președintelui Saleh bin Ali Al-Aji și a directorului tehnic Abdullah Al-Mazrouei. Fotbalistul și-a manifestat bucuria că a ajuns aici și este determinat să ne ajute la îndeplinirea obiectivelor”, se arată în mesajul transmis de cei de la Muaither SC, despre transferul jucătorului de 32 de ani, a cărui valoare estimată de Transfermarkt atinge un milion de euro. Fotbalistul va încasa un salariu de aproximativ 800 de mii de euro, în vreme ce Farul nu va primi niciun ban în contextul înțelegerii să fie lăsat să plece liber, în cazul unei oferte de dincolo de granițe. 

Mai avea încă doi ani de contract cu Farul 

Inițial, Denis Alibec se arătase rezervat, în contextul plecării sale de la Farul Constanța. „Încă nu este sigur nimic. Merg acolo să văd ce voi face, să văd condiţiile şi voi lua o decizie. Acum trei zile am primit oferta. Mi-e foarte greu să mă despart de Farul, echipa mea de suflet, dar câteodată mai trebuie să iei şi astfel de decizii. Când te laşi de fotbal, nu te întreabă nimeni unde ai jucat. Gică Hagi m-a felicitat şi mi-a spus să fie bine. V-am spus, încă nu e sigur. Voi merge să văd ce e acolo. Am luat decizia aceasta şi sper să fie bine. Am fost ieri la antrenament şi le-am urat succes, dar le-am spus că nu e gata şi că e posibil să ne vedem în trei zile. Farul are puterea de a aduce jucători de la Academie şi să-i facă foarte, foarte buni. Eu zic că suntem 100% în play-off. Cred că se va bate la titlu. Normal că mă gândesc la naţională, vom vedea ce va fi. Nu am vorbit cu selecţionerul, fiindcă nu e nimic sigur şi vom vedea ce va fi”, a declarat fotbalistul la plecarea sa din țară, cu toate că mai avea contract cu Farul Constanța, până în 2025. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
edi iordanescu sportpictures (2) webp
image png
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net