Bate pasul pe loc: Ianis Hagi a prins doar 12 minute pe teren în Liga Campionilor

Victoria pe care Glasgow Rangers a reușit să și-o adjudece, miercuri, în fața celor de la Servette Geneva, în Liga Campionilor, cu scorul de 2-1, nu l-a avut pe Ianis Hagi în teren decât 12 minute.

Ianis Hagi a prins doar câteva minute în ultimul meci (FOTO: Getty Images)
Ianis Hagi a prins doar câteva minute în ultimul meci (FOTO: Getty Images)

Internaționalul român în vârstă de 24 de ani a fost introdus în joc, spre finele partidei, în minutul 88, în confruntarea care conta pentru prima manşă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal. Atacantul a apucat să joace puțin până la fluierul final, după prelungiri, în minutul 90+11 - cât să atingă mingea de patru ori și să dea trei pase. 
Pe tabela de marcaj și-au trecut numele James Tavernier (6, penalti) şi Cyriel Dessers (15) pentru vicecampioana Scoţiei, iar golul elveţienilor a fost semnat de Chris Bedia (44 - penalti). De altfel, adversara lui Glasgow Rangers a jucat în 10 oameni, începând cu minutul 60, după ce David Douline a primit al doilea cartonaş galben. Partida din manşa secundă se va disputa pe 15 august. 

Dorit de o proaspăt retrogradată din fotbalul spaniol

Pe fondul accidentării suferite anul trecut, care l-a ținut departe de teren îndelungă vreme, zvonurile despre o eventuală plecare a lui Ianis Hagi de la formația scoțiană s-au întețit, vara aceasta, presa internațională notând că printre grupările intersate de serviciile sale se numără și Espanyol, formație retrogradată din Primera División. 
„Ianis Hagi are un potențial uriaș ca mijlocaș ofensiv. A avut prestații bune și are calitatea de care Espanyol are nevoie. Totuși, mutarea nu poate fi făcută până când nu este ceva concret”, notează xcatalunya.cat, citată de DigiSport. Deocamdată, valoarea estimată de Transfermarkt pentru Ianis Hagi se ridică la patru milioane de euro, în palmaresul său numărându-se Viitorul Constanța, ACF Fiorentina, Genk și Glasgow Rangers. Sosit la scoțieni, în vara lui 2020, Ianis Hagi are, teoretic, contractul valabil până în primăvara lui 2026. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net