Dennis Man, eroul de la Parma: un nou gol și borna de 100 de meciuri

Ultima actualizare:

Echipa de fotbal la care este legitimat Dennis Man, Parma, a avut sorți de izbândă în fața celor de la Brescia, impunându-se cu 2-1, vineri, în etapa cu numărul XXIX din eșalonul secund italian. Pe lângă rezultatul în sine, Parma și-a consolidat importanta poziție de lider în Serie B și a luat o distanță de nouă puncte de ocupanta locului secund, US Cremonese, care încă nu și-a disputat meciul etapei. 

Dennis Man (dreapta) se bucură de apreciere la Parma (FOTO: Sportpictures)
Dennis Man (dreapta) se bucură de apreciere la Parma (FOTO: Sportpictures)

Unul dintre goluri, cel egalizator, a purtat semnătura lui Dennis Man, care chiar înaintea meciului primise un trofeu din partea clubului pentru a marca cele 100 de partide disputate pentru gruparea din Italia. Reușita din meciul cu Brescia este a 11-a pentru internaționalul român, din acest sezon, iar presa italiană are numai avut cuvinte de laudă la adresa sa: „În primele 45 de minute, Man a fost unul dintre cei mai activi jucători ai Parmei, chiar dacă nu a reușit să marcheze. În repriza secundă, a profitat de greșeala lui Papetti și a egalat scorul”.

Românul, o prioritate, dacă Parma ajunge în Serie A

„În ultimele săptămâni, au circulat zvonuri că mai multe cluburi de top sunt interesate de Dennis Man. Acesta a reușit, în sfârșit, să se exprime la cote înalte și a stârnit interesul mai multor cluburi. La Terni au fost prezenți observatori de la Borussia Dortmund, dar și Napoli ar fi interesată de jucător. În momentul de față, însă, Man este cel mai important jucător al Parmei și intenția clubului este să continue cu el. Înainte de anunțul reînnoirii va trebui însă să așteptăm promovarea”, au notat cei de la ParmaLive. 
Dennis Man îmbracă tricoul grupării Parma din 2021, unde a ajuns în schimbul sumei de 11 milioane de euro. La acea vreme, internaționalul român a semnat un contract valabil până în 2025, între timp oficialii clubului dorind să-i ofere o prelungire a angajamentului, însă doar după ce echipa va promova în Serie A, care este marea miză a formației italiene. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net