E oficial: când va debuta Messi la Inter Miami. Un bilet ajunge și la 10.000$

După doi ani petrecuți la Paris Saint-Germain, Lionel Messi își ia „adio” de la campioana Franței și își îndreaptă atenția către fotbalul dincolo de continent, urmând să evolueze pentru Inter Miami.

Lionel Messi va juca la gruparea patronată de David Beckham (FOTO: Getty Images)
Lionel Messi va juca la gruparea patronată de David Beckham (FOTO: Getty Images)

Între timp, proprietarul clubului din MLS a anunțat pentru „Miami Herald” și data la care va debuta starul argentinian, confirmând zvonurile din ultima vreme. Astfel, campionul mondial în vârstă de 35 de ani va juca primul său meci pentru Inter Miami, pe 21 iulie. Atunci, proaspăta sa grupare va întâlni formația mexicană Cruz Azul, în Leagues Cup.

10.000 de dolari, un bilet la meciul de debut

Vestea că Messi va pune punct perioadei de la PSG a fost dată chiar de el, în prima parte a acestei luni, declarând că a ales să semneze cu Inter Miami, contrar speculațiilor care indicau fie o întoarcere la FC Barcelona, fie o mutare în fotbalul saudit.
Potrivit sursei citate, sud-americanul se alătură noului său club pentru doi ani şi jumătate, urmând să câştige, în cel mai bun caz, 60 de milioane de dolari pe an. Bilanțul lui Messi de la PSG numără 32 de goluri și 35 de pase decisive, în cele 75 de meciuri jucate în toate competițiile. 
Odată confirmată venirea sa la Inter Miami, oamenii s-au entuziasmat peste măsură la ideea că l-ar vedea pe deținătorul a șapte Baloane de Aur și au achiziționat deja biletele, până la finele sezonului. Concret, la partida de luna viitoare, cel mai ieftin bilet este de 1.000 de dolari, în timp ce un loc la zona VIP, cel mai aproape de teren, ajunge la 10.000 de dolari, notează „DailyStar”. Orientativ, înainte ca transferul Lionel Messi să fie anunțat, prețul unui bilet la echipa patronată de David Beckham era între 22 și 50 de dolari, iar în contextul creșterii fulminante a interesului, conducerea Inter Miami a luat hotărârea să-și mărească stadionul de la 18.000, până la 21.200.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
mitrita craiova jpg
sorana cirstea la roma jpg
novak djokovic jpg
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net