Echipa lui Mircea Lucescu ratează grupele Ligii Campionilor

Ultima actualizare:

După cele două eșecuri cu Benfica Lisabona, Dinamo Kiev a ratat prezența în grupele Ligii Campionilor. O înfrângere cu 0-2 pentru ucraineni și o victorie cu 3-0 acasă pentru portughezi o lasă pe dinafară pe echipa lui Mircea Lucescu, rămânând acum să se consoleze cu grupele Ligii Europa.

Mircea Lucescu, antrenorul echipei Dinamo Kiev (FOTO: EPA)
Mircea Lucescu, antrenorul echipei Dinamo Kiev (FOTO: EPA)

La cei 77 de ani ai săi, antrenorul român s-a arătat indulgent cu fotbaliștii pe care îi pregătește și a recunoscut superioritatea indiscutabilă a ibericilor, comparativ cu puterile pe care le are formația pe care o antrenează.

 „Avem o mare problemă. Nu e posibil să facem atâtea greșeli câte am făcut azi. Am spus înaintea meciului că Benfica e mai bună decât noi și acesta era testul perfect. Putea să fie 6-0 sau 7-0. E o diferență mare între cele două echipe.

„Jucătorii noștri nu și-au mai văzut familiile de luni de zile”

E foarte greu pentru o echipă aflată în situația noastră. Jucătorii noștri nu au mai ajuns acasă de luni de zile și nu și-au mai văzut familiile. Trebuie să începem campionatul acum, nu vreau să caut scuze. Benfica a fost echipa mai bună, tur-retur. Chiar și așa, am făcut meciuri foarte bune în Champions League. Vreau să continuăm să jucăm fotbal. Vrea să arătăm o imagine a unei țări care vrea să trăiască. Sper ca jucătorii să se recupereze mental după acest meci. Trebuie să vedem ce se întâmplă. Va fi un an dificil”, a spus Mircea Lucescu, la conferința de presă de după înfrângerea echipei sale.

Dinamo Kiev va începe sezonul de campionat intern curând, pe 3 septembrie, cu Zorya. Competiția se va desfășura în condiții ieșite din comun, dat fiind războiul în desfășurare, iar meciurile se vor juca în Kiev și în apropierea Capitalei, unde au fost luate deja măsuri de protecție.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net