Echipa lui Mircea Lucescu ratează grupele Ligii Campionilor

După cele două eșecuri cu Benfica Lisabona, Dinamo Kiev a ratat prezența în grupele Ligii Campionilor. O înfrângere cu 0-2 pentru ucraineni și o victorie cu 3-0 acasă pentru portughezi o lasă pe dinafară pe echipa lui Mircea Lucescu, rămânând acum să se consoleze cu grupele Ligii Europa.

image
Mircea Lucescu, antrenorul echipei Dinamo Kiev (FOTO: EPA)

La cei 77 de ani ai săi, antrenorul român s-a arătat indulgent cu fotbaliștii pe care îi pregătește și a recunoscut superioritatea indiscutabilă a ibericilor, comparativ cu puterile pe care le are formația pe care o antrenează.

 „Avem o mare problemă. Nu e posibil să facem atâtea greșeli câte am făcut azi. Am spus înaintea meciului că Benfica e mai bună decât noi și acesta era testul perfect. Putea să fie 6-0 sau 7-0. E o diferență mare între cele două echipe.

„Jucătorii noștri nu și-au mai văzut familiile de luni de zile”

E foarte greu pentru o echipă aflată în situația noastră. Jucătorii noștri nu au mai ajuns acasă de luni de zile și nu și-au mai văzut familiile. Trebuie să începem campionatul acum, nu vreau să caut scuze. Benfica a fost echipa mai bună, tur-retur. Chiar și așa, am făcut meciuri foarte bune în Champions League. Vreau să continuăm să jucăm fotbal. Vrea să arătăm o imagine a unei țări care vrea să trăiască. Sper ca jucătorii să se recupereze mental după acest meci. Trebuie să vedem ce se întâmplă. Va fi un an dificil”, a spus Mircea Lucescu, la conferința de presă de după înfrângerea echipei sale.

Dinamo Kiev va începe sezonul de campionat intern curând, pe 3 septembrie, cu Zorya. Competiția se va desfășura în condiții ieșite din comun, dat fiind războiul în desfășurare, iar meciurile se vor juca în Kiev și în apropierea Capitalei, unde au fost luate deja măsuri de protecție.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
reghe corina caciuc jpeg
bani falsi sursa igpr
cub reghecamf bătaie png
accident motilor buun jpeg
TANC2 jpg
image
image
image
image
Becali
Marco Asensio (dreapta), EPA jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Echipaj 8+1 feminin canotaj, Facebook jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE