Există minuni! În iunie 2021 a murit pentru 5 minute, acum e la antrenament

Ultima actualizare:

Ceea ce nimeni nu mai credea posibil în urmă cu opt luni, este foarte aproape de a se întâmpla: danezul Christian Eriksen este foarte aproape de debutul la noua sa formație din Premier League, Brentford.

Christian Eriksen, cu câteva înainte de a se prăbuși pe teren la EURO 2020 (FOTO: EPA)
Christian Eriksen, cu câteva înainte de a se prăbuși pe teren la EURO 2020 (FOTO: EPA)

Mijlocașul danez a fost mort pentru 5 minute la 12 iunie 2021, când s-a prăbușit din senin pe teren la meciul dintre Danemarca și Finlanda, de la Euro 2020. Atunci, zeci de milioane de fani s-au rugat pentru viața lui, care a fost salvată în mod miraculos de intervenția rapidă a medicilor. ”Am fost mort pentru cinci minute”, avea să recunoască Eriksen într-unul dintre primele sale interviuri după revenirea la antrenamente.

Din cauza defibrilatorului nu a mai putut juca în Italia

Deși inițial se gândise să se retragă din fotbal pentru a nu-și risca sănătatea, mijlocașul de 28 de ani s-a răzgândit, mai ales că este apărat și de defibrilatorul automat pe care medicii i l-au implantat. Drept urmare, după ce și-a încheiat contractul cu Inter – în Italia nu este permisă utilizarea acelor defibrilatoare în sportul profesionist – s-a antrenat singur o perioadă, după care a semnat o înțelegere care părea imposibilă acum 8 luni: el va juca din nou în Premier League, la Brentford. Danezul a început antrenamentele cu noua sa echipă și e decis să profite de șansa ivită din senin. Obiectivul lui Eriksen, care a fost în anii trecuți unul dintre cei mai valoroși jucători din Premier League – a jucat la Tottenham între 2013 și 2020 – este să prindă lotul Danemarcei pentru Cupa Mondială care va avea loc la finalul acestui an, în Qatar.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem Patriot în Polonia FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu (Facebook) jpg
Lamine Yamal, Spania (EPA) jpg
EURO 2024 (EPA) jpg
iolanda balas
Dennis Man (Sportpictures) jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
EURO 2024 (EPA) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net