Fotbalist lovit cu piatra, la un pas de leșin. A ajuns de urgență la spital

Scene ireale s-au petrecut în Copa Libertadores, acolo unde un fotbalist a fost lovit cu o piatră aruncată din tribune, fiind nevoit să părăsească terenul, în cele din urmă, cu sângerele șiroindu-i pe față și corp.

Fotbalistul a avut nevoie de îngrijiri medicale (FOTO: Captură Youtube)
Fotbalistul a avut nevoie de îngrijiri medicale (FOTO: Captură Youtube)

Totul s-a petrecut la meciul dintre Rosario Central din Argentina și Club Atlético Peñarol din Uruguay (1-0), din grupele de la Copa Libertadores. În vârstă de 32 de ani, Maximiliano Oliveira, fostul jucător la ACF Fiorentina, legitimat între timp la Peñarol, a fost lovit cu o piatră aruncată din tribune.

A fost la un pas să leșine în urma loviturii cu piatra

Incidentul s-a întâmplat finalul partidei, când jucătorii de la Peñarol s-au dus să-și salute galeria, moment în care dinspre susținătorii lui Rosario Central au început „să zboare” diverse obiecte. Oliveira s-a ales cu o tăietură urâtă și colegii spun că a fost foarte aproape să leșine, iar după ce și-a revenit, a vrut să-i confrunte pe cei care l-au atacat și doar ambiția colegilor de pe teren l-a ținut deoparte, imobilizându-l. În cele din urmă, Oliveira a ieșit de pe teren plin de sânge și a fost transportat la spital.
Jucătorii de la Peñarol s-au plâns că au simțit furia fanilor rivali tot meciul și spun că și susținătorii lor au avut de suferit: „Am mers să-i salutăm fanii noștri, așa cum facem de obicei la fiecare meci, să le mulțumim că au venit aici, să ne încurajeze și să ne sprijine. Oamenii de la Central s-au agitat și lucrurile s-au tensionat! Sperăm să nu se mai întâmple pentru că nu a fost deloc bine, un jucător a fost rănit. Sperăm să nu fie nimic grav și să se recupereze bine. Este ceva foarte urât și sperăm să nu se mai repete”, a explicat fotbalistul Lucas Hernández.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net