Gattuso nu se dezminte: italianul a lovit un cameraman, după o înfrângere

Ultima actualizare:

Cele trei înfrângeri din ultimele patru meciuri nu au fost prea bine „digerate” de către  Gennaro Gattuso, între timp antrenorul echipei Valencia CF. După rezultatele deloc îmbucurătoare, dar și clasarea abia pe locul 14 în Primera División, antrenorul italian și-a dat din nou în petic și a răbufnit într-un mod caracteristic pentru el.

Gennaro Gatusso „scufundă” Valencia CF (FOTO: Getty Images)
Gennaro Gatusso „scufundă” Valencia CF (FOTO: Getty Images)

Ajuns, între timp, la 45 de ani, Gattuso rămâne fidel comportamentului care l-a făcut cunoscut și, cel mai recent, a împins un cameraman, care își făcea treaba în contextul meciului recent pierdut de Valencia cu Valladolid, 0-1. „În acest moment, nu cred că este o problemă pentru băieți. Putem să revenim, haideți să rămânem uniți”, a transmis Gattuso, pentru ca la scurt timp să-și piardă cumpătul și să aibă „ieșirea” respectivă față de cameraman. Incidentul s-a petrecut când tehnicianul încerca să îi liniștească pe suporterii echipei sale, care se află la un singur punct distanță de primul loc retrogradabil în eșalonul secund din Spania. 

Reputația lui Gatusso, deloc măgulitoare

Scena nu a trecut neobservat, iar televiziunea la care lucrează cameramanul devenit „ținta” lui Gattuso a cerut sancționarea omului de fotbal, care consideră, însă, că ar fi fost devină cameramanul, căci ar fi filmat prea de aproape. Dincolo de conduita îndoielnică a tehnicianului, pentru Valencia urmează o perioadă plină de provocări: următoarea partidă va fi o deplasare grea, pe terenul lui Real Madrid, duel programat pe 2 februarie, de la ora 22.00, pe DigiSport. Gruparea spaniolă are 20 de puncte adunate în 18 meciuri, bilanțul său „ilustrând” cinci victorii, cinci remize și opt înfrângeri. 

Comportamentul lui Gattuso a fost o provocare pentru oamenii care au lucrat, de-a lungul vremii cu el, unul dintre cei mai apreciați antrenori ai lumii, Carlo Ancelotti, în prezent la Real Madrid, declarând: „Relaţia dintre noi nu a fost întotdeauna bună, am avut niște probleme personale”. Ancelotti l-a antrenat pe Gattuso în peste 400 de meciuri la gruparea de pe San Siro, pe când cel din urmă îmbrăca tricoul lui AC Milan.  
Presa spaniolă, prin vocea celor de la „Marca”, „a dezgropat” trecutul și a punctat că relația s-ar fi deteriorat mai mult în ultimii ani, în 2019, când Gattuso l-a înlocuit pe Ancelotti la Napoli. Cel din urmă s-ar fi supărat pe cel dintâi pentru că ar fi purtat discuții cu clubul napoletan cât încă era în funcție și s-ar fi simțit trădat. Gattuso a rămas pe banca tehnică a lui Napoli până în 2021, de anul următor preluând Valencia. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Trabzonspor Fenerbahce (EPA) jpg
Aryna Sabalenka (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net