Lumea lui Dani Alves se prăbușește: arestat și fără club, după acuzația de viol

Ultima actualizare:

Cariera lui Dani Alves se încheie nefericit, după ce fotbalistul a fost acuzat de viol. Căzut în dizgrație, dat afară de la club și arestat preventiv, Dani Alves „umbrește” tot ceea ce reușise să construiască în „sportul rege”.

Dani Alves, căzut în dizgrație (FOTO: Getty Images)
Dani Alves, căzut în dizgrație (FOTO: Getty Images)

Presa internațională notează că fotbalistul de 39 de ani a fost arestat vineri, în Spania. Adus la o secție de poliție din Barcelona, brazilianul urmează să fie interogat de un judecător, în urma unei anchete deschise în prima parte a lunii ianuarie. 
Fostul jucător de la FC Barcelona este acuzat de o femeie de 23 de ani că ar fi reținut-o într-o toaletă din zona VIP, unde ar fi lovit-o și ar fi violat-o. Camerele de supraveghere din zona VIP confirmă că Dani Alves a trecut pe acolo, fără a acoperi zona toaletelor. După ororile descrise de victimă, aceasta a fost văzută părăsind clubul în stare de șoc și plângând, la scurt timp făcând plângere la Poliție. Raportul medical prezentat, între timp, de femeie în fața judecătorului arată faptul că există leziuni care confirmă declarațiile ei.

În mod curios, soția fotbalistului îl susține, postând recent o poză în care se țin de mâini, cu mesajul „Împreună”, transmițând urmăritorilor ei: „Mulțumesc pentru atâtea mesaje de susținere și pentru dovezile de afecțiune. M-am simțit copleșită la acest început negru de an. Vom renaște precum pasărea Phoenix”. 
În acest moment, Dani Alves este arestat preventiv, fără posibilitatea de a ieși pe cauțiune. Jucătorul susține că nu ar cunoaște-o pe persoana respectivă, declarând: „Am fost în acel loc, cu mai multe persoane, ne-am distrat. Cine mă cunoaște știe că îmi place să dansez. Am dansat și m-am distrat fără a invada intimitatea cuiva. Nu știu cine este acea domnișoară. Niciodată nu am invadat intimitatea cuiva. Cum să fac așa ceva cu o femeie? Nu, pentru numele lui Dumnezeu”.

În schimb, clubul la care a fost ultima dată legitimat, UNAM Pumas, a luat atitudine și i-a reziliat contractul, cu toate că înțelegerea era valabilă până în vara acestui an. Astfel, Dani Alves pare să-și consemneze finalul carierei, după ce, de-a lungul vremii, a jucat pentru Esporte Clube Bahia, Sevilla FC, FC Barcelona, Juventus Torino, Paris Saint-Germain, São Paulo FC, în palmaresul său regăsindu-se trei trofee de Liga Campionilor și șase titluri de campion al Spaniei cu FC Barcelona. Pentru naționala Braziliei, fundașul dreapta a strâns 126 de selecții și opt opt goluri, câștigând o medalia de aur la Jocurile Olimpice din 2021, două trofee Copa América și tot atâtea Cupe ale Confederațiilor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net