Dani Alves începe anul cu un scandal, fiind anchetat pentru agresiune sexuală

Ultima actualizare:

Cel mai probabil, începutul de 2023 nu e tocmai cum și l-ar fi imaginat Dani Alves, fundașul brazilian fiind protagonistul unui scandal sexual în Spania. Jucătorul în vârstă de 39 de ani este implicat într-un episod controversat, o femeie reclamând că ar fi atins-o în zonele intime, fără permisiunea acesteia. 

Dani Alves, în mijlocul unui scandal (FOTO: Getty Images)
Dani Alves, în mijlocul unui scandal (FOTO: Getty Images)

Incidentul s-ar fi petrecut pe 30 decembrie, într-un club din Barcelona, unde Dani Alves își petrece vacanța, notează „Marca”. Presa din Spania mai explică faptul că femeia era vizibil tulburată de această situație și, după ce procedura de la secția de poliție a fost demarată, organele legii s-au deplasat către clubul cu pricina, doar că Dani Alves nu a mai fost de găsit. De partea femeii care a reclamat incidentul stă un martor aflat în locul respectiv, la momentul cu pricina, care a confirmat cele relatate de victimă.

De partea cealaltă, Dani Alves și reprezentanții săi neagă insistent acuzația de agresiune sexuală, deși admit că fotbalistul sud-american a fost prezent, într-adevăr, în clubul respectiv, însă pentru o perioadă scurtă de timp și susțin că incidentul menționat nu ar fi avut loc. Cert este că Poliția din Barcelona a deschis o anchetă, iar femeia respectivă ar fi mers să efectueze un control medical.

Cel mai titrat jucător din istoria fotbalului

Întâmplarea nu-i face deloc cinste lui Dani Alves, care în plan sportiv reprezintă un exemplu, fiind cel mai titrat fotbalist din istoria „sportului rege”. Cel mai longeviv jucător din istoria Braziliei numără nu mai puțin de 46 de trofee în palmares, dintre care cinci cu Sevilla FC și 26 cu FC Barcelona, dar și două cu Juventus Torino și șase cu Paris Saint-Germain. Lor li se mai adaugă un titlu cu São Paulo FC și cinci cu naționala Braziliei, singurul trofeu care îi lipsește fiind Cupa Mondială. În prezent, Dani Alves îmbracă tricoul celor de la UNAM Pumas, pentru care a acceptat să joace, începând din iulie 2022, după ce, în sezonul trecut, își încercare norocul din nou la FC Barcelona, doar că revenirea a durat doar aproximativ opt luni.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Kosovo Romania (Sportpictures) jpg
Denis Dragus (Sportpictures) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Kosovo Romania (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Ionel Ganea. FOTO Mediafax Foto / Sebastian Tătaru
alexoi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net