Un fotbalist al Serbiei, omagiat la scenă deschisă. Imaginile care au făcut înconjurul lumii

#CM Qatar 2022
Ultima actualizare:

Erou nu doar la fotbal, ci și la baschet - asta se poate spune despre Aleksandar Mitrović, jucătorul de la națională, care a asistat la un meci și a fost ovaționat la scenă deschisă.

Aleksandar Mitrović este unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din Serbia (FOTO: Getty Images)
Aleksandar Mitrović este unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din Serbia (FOTO: Getty Images)

Atacantul de 28 de ani a avut parte de o primire incredibilă din partea celor de pe Stark Arena, care erau acolo pentru a urmări un meci din Euroliga din Serbia. Imaginile l-au surprins pe fotbalist vizibil emoționat, mulțumind sincer celor care l-au aclamat. 
Cele 79 de selecții și 52 de goluri în tricoul naționalei Serbiei l-au transformat într-unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din țara sa. „Ca atacant, îți dorești mereu din ce în ce mai mult. Mă simt bine pe teren, sunt în cea mai bună formă, atât din punct de vedere fizic, cât și mental. Am multă libertate și mă simt excelent”, povestea Aleksandar Mitrović, în februarie. Era la puțin timp, după ce devenise și mai iubit la naționala Serbiei - în minutul 90 al partidei cu Lisabona, când țara lui depindea de un gol pentru a merge la Campionatul Mondial din Qatar, atacantul semna reușita de care țara sa avea atâta nevoie, confirmându-și încă o dată statutul de golgheter all-time la naționala Serbiei. De altfel, Aleksandar Mitrović a marcat opt goluri în cele opt partide calificare de la CM 2022 din Qatar și a avut o contribuție decisivă la a doua calificare din istoria Serbiei la cea mai importantă competiție la nivel de naționale, după cea din 2010. 

La CM 2022, Serbia și-a oprit parcursul în faza grupelor. Naționala lui Aleksandar Mitrović a încheiat pe ultimul loc, cu un punct acumulat și un bilanț de o remiză și două înfrângeri. Lider a fost Brazilia, urmată de Elveția, iar grupa a fost completată de Camerun. Programul și rezultatele de la CM Qatar 2022 sunt disponibile aici

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Paksi FC Corvinul Hunedoara (EPA) jpg
Spania, EURO 2024 (EPA) jpg
fcsb stefanescu jpg
Copa America (EPA) jpg
Thomas Muller (EPA) jpg
Anglia Olanda, EURO 2024 (EPA) jpg
Banner Denis Drăguș
image
actualitate.net
image
actualitate.net