„Ieșirile” nervoase se plătesc: Jürgen Klopp, amendat cu 30.000£

Comentariile despre arbitraj nu sunt tolerate într-unul dintre cele mai tari campionate de fotbal ale lumii, antrenorul lui Liverpool, Jürgen Klopp, fiind amendat cu 30.000 de lire sterline pentru reacțiile sale.

Jürgen Klopp, recunoscut pentru comportamentul său expansiv (FOTO: EPA)
Jürgen Klopp, recunoscut pentru comportamentul său expansiv (FOTO: EPA)

Tehnicianul „cormoranilor” a criticat modul în care a fost arbitrată partida pe care  echipa lui a disputat-o, pe 16 octombrie, în runda a XI-a din Premier League, acasă, contra lui Manchester City. Și, deși, Liverpool a învins cu 1-0, Jürgen Klopp nu a fost pe deplin mulțumit. 
Antrenorul de 55 de ani a avut o „ieșire” nervoasă la adresa arbitrului asistent, Gary Beswick. Jürgen Klopp a răbufnit la adresa arbitrului de tușă, acuzându-l că nu a semnalat un fault la Mohammed Salah și fiind trimis, spre finele partidei respective, în tribune pentru comportamentul său.

„Nu am nicio scuză”

„A fost greșeala mea. Nu am nicio scuză. S-a întâmplat, toată lumea a văzut și am primit cartonașul roșu pe merit. Știu care este rolul nostru în public și cât de greu este să fii arbitru. Sunt arbitru de cinci ori pe săptămână, la antrenamente, și niciodată nu mă descurc bine. Până la urmă, suntem cu toții oameni. A fost un moment intens în acel meci și nu este mereu posibil să prezinți cea mai bună versiune a ta. În meciuri cu asemenea încărcătură e mai greu”, a declarat Jürgen Klopp, după meciul respectiv, ceea ce nu l-a scutit de repercusiuni. Liverpool se află pe locul opt în Premier League, la 12 puncte distanță de liderul primului eșalon englez, Arsenal, având un bilanț de patru victorii, tot atâtea remize și trei înfrângeri. Comparativ, Manchester City, adversara din acel meci, se află pe locul doi în clasament, la doar două puncte distanță de „tunari”, având un bilanț de opt meciuri câștigate, două egaluri și o partidă pierdute. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net