István Kovács, pe val. Ce meci va arbitra în optimile din Liga Campionilor

István Kovács rămâne ancorat în „fotbalul mare”, arbitrul român în vârstă de 39 de ani fiind delegat din nou la un meci important și revenind la centru într-o partidă de Liga Campionilor, în faza optimilor de finală ale competiției. 

István Kovács, favorit să arbitreze și la EURO2024 (FOTO: EPA)
István Kovács, favorit să arbitreze și la EURO2024 (FOTO: EPA)

Kovács va conduce manșa tur dintre Internazionale Milano, vicecampioana en-titre și Atlético Madrid, informația fiind confirmată și printr-un comunicat oficial postat pe site-ul Federației Române de Fotbal. Echipa sa va fi completată de tușierii Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce Horațiu Feșnic va fi cel de-al patrulea oficial, iar în camera VAR se vor afla neamțul Marco Fritz și Cătălin Popa. Duelul se va juca pe „Giuseppe Meazza”, marți, de la ora 22.00, fiind televizat de DigiSport.

Favorit pentru a prinde lista arbitrilor delegați la EURO 2024

Pentru Kovács este a cincea oară când este delegat ca principal la o partidă în acest sezon al celei mai puternice competiții intercluburi din lume. Ultima dată, a făcut-o la finalul fazei grupelor, când FC Porto învingea Șahtior Donțek cu 5-3. În campionatul românesc, cea mai recentă partidă la care a fost delegat Kovács a fost cea dintre Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și CS Universitatea Craiova, când oltenii au învins cu 3-1, la începutul lunii februarie, arbitrul fiind ținta criticilor din partea covăsnenilor. De altfel, de-a lungul acestui sezon de Superliga României, Kovács a condus de la centru nu mai puțin de 13 meciuri. În ceea ce privește cariera internațională, românul este favorit pentru a prinde lista arbitrilor care vor fi delegați la meciurile de la Campionatul European. EURO 2024 se va disputa în perioada 14 iunie-14 iulie, în Germania, în 10 orașe. Naționala României s-a calificat, după opt ani, la turneul final, urmând să se dueleze cu Belgia, Slovacia și una dintre naționalele lui Israel, Islanda, Bosnia sau Ucraina.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net