Radu Drăgușin, lăudat de presa engleză: „Gestul lui spune multe”

Ultima actualizare:

Ultima victorie reușită de Tottenham Hotspur în Premier League, 2-1, cu Brighton&Hove Albion FC, din weekend, a fost prilej de laude la adresa lui Radu Drăgușin.

Radu Drăgușin (stânga) a adunat deja trei prezențe la Tottenham (FOTO: EPA)
Radu Drăgușin (stânga) a adunat deja trei prezențe la Tottenham (FOTO: EPA)

Aflat pe banca de rezerve pe tot parcursul meciului de fotbal din runda cu numărul XXIV, fundașul român s-a îndreptat spre colegii săi pentru a sărbători reușita victoriei, gest care a fost lăudat în presa engleză. 
„Momentul cu Radu Drăgușin în primplan a demonstrat de ce Tottenham este în creștere cu Ange Postecoglou. Tânărul jucător român s-a adaptat bine la Tottenham, în ciuda faptului că multe lucruri s-au schimbat pentru el, în ultima lună. 
Radu Drăgușin ar putea fi iertat pentru că a avut momentul său de ezitare, înaintea transferului la Tottenham, în urmă cu exact o lună. În ciuda progresului său rapid de la Genoa și a laudelor primite, Drăgușin știe că transferul este un pas mare și că va avea nevoie de un timp de adaptare. 

La șapte puncte distanță de liderul campionatului englez

Faptul că Postecoglou a schimbat sistemul și a folosit trei fundași, în momentul în care l-a introdus pe teren, a arătat că managerul vrea să-l ajute să se adapteze mai repede în Premier League. Drăgușin este foarte fericit în acest grup și se simte suficient de confortabil încât să sprinteze pe teren, în fața celor 61.455 de fani, pentru a se bucura alături de colegul Johnson, care tocmai decisese soarta meciului. Ar putea fi unul dintre aspectele minore într-o bucurie imensă, dar demonstrează exact ce caracter are Radu Drăgușin și ceea ce construiește Ange Postecoglou aici”, a notat „Football London”. 
În vârstă de 22 de ani, Drăgușin a făcut pasul în primul eșalon englez recent, asigurându-și o înțelegere valabilă până în 2030 cu Tottenham, pentru care a bifat deja trei prezențe. Gruparea românului se află pe locul patru în Premier League, la șapte puncte distanță de liderul Liverpool FC, având un bilanț de 14 victorii, cinci remize și tot atâtea înfrângeri. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net