Caz tragic în fotbalul internațional: un jucător a murit lovit de fulger pe teren

Ultima actualizare:

O tragedie a străbătut fotbalul internațional, după ce un jucător a murit la vârsta de 35 de ani, fiind lovit de fulger chiar în timpul unui meci. Septain Raharja se afla pe teren, la un amical din Indonezia, disputat între FLO FC Bandung și FBI Subang, fostul fotbalist fiind legitimat la cea din urmă.

O tragedie a avut loc în Indonezia (FOTO: Getty Images)
O tragedie a avut loc în Indonezia (FOTO: Getty Images)

În timp ce se deplasa pe iarbă, fostul sportiv a fost „secerat” de fulger, spre groaza spectatorilor și celor care au asistat la tragedie. Cu toate că a fost transportat, în scurt timp, la cel mai apropiat spital din zonă, din păcate Raharja nu a supraviețuit, iar medicii i-au anunțat decesul. Presa locală notează că fostul fotbalist avea o avere impresionantă în raport cu nivelul la care evolua în „sportul rege”, de nu mai puțin de cinci milioane de dolari. Raharja și-a dedicat cariera echipei FBI Subang, angrenată în eșalonul al treilea indonezian și, în ciuda faptului că nu se afla pe prima scenă a fotbalului, a reușit să strângă u sumă impresionantă din salariile încasate de la club și parteneriatele semnate cu mai multe branduri locale. Deși se bucura de confortul financiar pentru a renunța oricând la cariera sa, Raharja a ales să joace în continuare pentru clubul din orașul său natal, la care și-a petrecut toată viața. Unul dintre cele mai mari visuri ale lui era să îmbrace tricoul echipei naționale a Indoneziei și să-și reprezinte țara la turneele internaționale. 

Al doilea fotbalist lovit de fulger în Indonezia, în ultimele 12 luni

Episodul nu este nici pe departe a fi un caz singular: este pentru a doua oară, în ultimele 12 luni, când un fotbalist este lovit de fulger în Indonezia. Un tânăr jucător din Bojonegoro a fost victima unui incident asemănător, în 2023, într-un meci din cadrul Cupei Soeratin Under-13. Acesta a suferit un stop cardiac şi a fost transportat, ulterior, la un spital local, unde a primit îngrijiri medicale. Tânărul fotbalist a fost resuscitat de serviciile medicale, recăpătându-şi cunoștința după aproximativ 20 de minute, notează presa britanică. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net