Mutarea carierei pentru Daniel Paraschiv: a semnat cu Real Oviedo

Atacantul român Daniel Paraschiv s-a înțeles cu divizionara secundă Real Oviedo, jucătorul de 25 de ani semnând un contract valabil până în vara anului 2027.

Daniel Paraschiv (dreapta) lasă în urmă FC Hermannstadt pentru Real Oviedo (FOTO: Sportpictures)
Daniel Paraschiv (dreapta) lasă în urmă FC Hermannstadt pentru Real Oviedo (FOTO: Sportpictures)

Cu ocazia mutării, jurnaliștii de la Afición Deportiva au urmărit îndeaproape transferul lui Daniel Paraschiv la Real Oviedo, conturându-i portretul românului proaspăt prezentat oficial la noua sa formație, prezentându-l ca un jucător cu o viteză bună, care reușește să se descurce fără probleme cu mingea la picior și care se implică activ în jocul colectiv al unei echipe. De altfel, ziariștii iberici sunt de părere că reprezentanții lui Real Oviedo, care l-au urmărit de mai mult timp pe Paraschiv, își vor întări substanțial compartimentul ofensiv.

„Interpretează bine jocul echipei”

„Daniel Paraschiv este rapid, un jucător bun, cu abilități tehnice. Una dintre caracteristicile sale este cât de bine interpretează jocul echipei, un lucru foarte important pentru un joc de echipă. De altfel, știe cum să joace cu spatele la poartă. A fost un transfer apărut peste noapte și i-a surprins pe fani. Clubul a urmărit jucătorul de foarte mult timp și a decis să îl transfere pentru a întări echipa”, a notat sursa citată, despre fotbalistul a cărui cotă de piață se ridică la un milion de euro, potrivit Transfermarkt. 
Daniel Paraschiv s-a remarcat, stagiunea trecută, drept unul dintre cei mai buni atacanți din Superliga României, reușind să înscrie 11 goluri și să ofere patru pase decisive în 41 de meciuri jucate în toate competițiile. De cealaltă parte, Real Oviedo a fost foarte aproape de a promova în La Liga, la sfârșitul sezonului trecut, însă actuala echipă a lui Paraschiv a fost învinsă de RCD Espanyol, scor 1-2 la general, în finala barajului pentru promovarea în primul eșalon al fotbalului spaniol.

Lasă în urmă goluri și nemulțumiri

Plecarea sa de la FC Hermannstadt, însă, a agitat apele în rândul sibienilor, care au obținut o remiză „albă” în meciul de debut al noului sezon, vineri, cu CSU Craiova. Situația nu a fost deloc pe placul tehnicianului lui Hermannstadt, Marius Măldărășanu atrăgând asupra situației jucătorilor. „Avem probleme din punct de vedere al lotului. Lumea nu înțelege. Așa nu se poate! Am vrut jucători, dar nu au fost aduși. Va fi dificil, suntem conștienți. Anul trecut, am pierdut trei jucători, pe parcursul turului. Îmi este foarte greu! Mă gândesc și la mine, că am stat aici, când a fost depunctarea și când s-au vândut jucători. Săptămâna viitoare va fi una de gânduri. Suntem realiști. Lumea se gândește la play-off. Ne batem la retrogradare. Asta e realitatea. Am tot cerut jucători. Vreau jucători care vin la Hermannstadt. Sunt dezamăgit, normal, pentru că ai mei erau bucuroși pentru 0-0. Viitorul nu sună bine! Înțeleg că este nevoie de bani. Trebuie să mă înțeleagă și lumea pe mine. Trebuie să echilibrăm un pic balanța”, a conchis antrenorul în vârstă de 49 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
influencer cehia jpg
barbosu voinea chiles  jpg
Neagu Twitter jpg
Mihai Covaliu (Sportpictures) jpg
Romanii de la Jocurile Olimpice si Paralimpice (Facebook) jpg
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net