Ianis Hagi, capăt de drum: anunțul făcut de scoțieni

Ianis Hagi se află în fața unei schimbări în cariera sa, fotbalistul în vârstă de 25 de ani revenind la Glasgow Rangers, în această vară, după sezonul petrecut ca împrumut în Primera División, acolo unde a îmbrăcat tricoul lui Deportivo Alavés în 26 de partide, reușind să marcheze de două ori și să dea tot atâtea pase decisive.

Ianis Hagi (dreapta) lasă în urmă campionatul spaniol (FOTO: EPA)
Ianis Hagi (dreapta) lasă în urmă campionatul spaniol (FOTO: EPA)

Teoretic, jucătorul mai are doi ani de contract cu gruparea de pe Ibrox Park și, deși au existat zvonuri că va pleca din nou, în această vară, internaționalul român ar putea continua, totuși, în Scoția.

„O opțiune mai bună decât oricare alta”

Potrivit „Rangers News”, românul ar fi privit drept o soluție pentru banda dreaptă a ofensivei grupării scoțiene și anunță că românul ar putea juca pentru Rangers în preliminariile Ligii Campionilor. „Fanii lui Rangers trebuie să aibă răbdare, în ciuda disperării din acest moment. Fereastra de mercato mai este deschisă pentru aproape încă șapte săptămâni. Fanii ar putea fi îngrijorați de faptul că echipa actuală este suficient de bună pentru calificările Ligii Campionilor, dar există perspective. Ar putea exista incertitudini în privința viitorului lui Ianis Hagi, dar el este o variantă semnificativ mai bună decât orice altă opțiune pe care Rangers o are, în acest moment, pentru aripa dreaptă a liniei de atac. Oscar Cortes, Todd Cantwell, Ianis Hagi, Danilo este genul de atac cu care Rangers poate face față în Europa. Unul cu Scott Wright, Tom Lawrence și Ross McCausland, probabil că nu este”, arată sursa citată.
Rangers a terminat ultimul sezon din Scoția pe locul secund, după Celtic și va evolua, în această vară, în turul trei preliminar din Liga Campionilor.
Estimat la o valoare de două milioane de euro de către Transfermarkt, Ianis Hagi are 99 de meciuri, 16 goluri și 21 de pase decisive în tricoul scoțienilor. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Andrei Matei (Facebook) jpg
Dennis Man si Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Elisabeta Lipa, Sportpictures jpg
laurentiu toma jpg
Lituania România (Sportpictures) jpg
Lituania România (Sportpictures) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net