Naționala și-a stabilit un amical în vederea EURO2024. Cu cine se va duela

Ultima actualizare:

Echipa națională de fotbal a României și-a aflat prima oponentă, în etapa de pregătire pentru EURO2024, urmând ca selecționata lui Edi Iordănescu să-și măsoare forțele cu Irlanda de Nord, în luna martie, anul viitor, potrivit unui anunț făcut de Federația Română de Fotbal. 

România și-a stabilit primul amical, în vederea EURO2024 (FOTO: Sportpictures)
România și-a stabilit primul amical, în vederea EURO2024 (FOTO: Sportpictures)

Partida se va disputa, vineri, 22 martie, pe Arena Națională, ora urmând să fie comunicată ulterior. De-a lungul timpului, cele două selecţionate s-au întâlnit de opt ori, România impunându-se de două ori, trei partide terminându-se la egalitate, iar nord-irlandezii au câştigat în trei rânduri. Ultima oară, cele două formaţii au disputat un meci, în toamna lui 2020, în Liga Naţiunilor, ambele partide terminându-se la egalitate, 1-1, atât la Bucureşti, cât şi la Belfast.

Va mai fi un amical, la câteva zile distanță

Pe lângă amicalul cu Irlanda de Nord, va mai exista un meci de pregătire, pe 26 martie, pentru care încă se caută o variantă.
Reamintim că România s-a calificat, după o pauză de opt ani, la EURO2024, unde se va duela cu Belgia, Slovacia și învingătoarea din play-off-ul B.
Următoarea perioadă va fi de culegere de informații despre adversari. Aceste echipe, pe care le vom înfrunta, nu sunt degeaba la turneul final. Mesajul meu e să rămânem echilibrați, să rămânem realiști, să înțelegem că am crescut un nivel, dar încă nu suntem pregătiți pentru turneul final sau nu pentru a îndeplini un obiectiv, așa cum mi-aș dori eu, la un turneu final. Avem, în continuare, mult de muncă și foarte puțin timp la dispoziție. Dacă suntem realiști, avem o șansă în plus să pregătim cât mai obiectiv și cât mai bine acest turneu final și atunci, cu siguranță, să producem o figură frumoasă, care să ne bucure pe toți”, a declarat Edi Iordănescu, în perspectiva meciurilor de la EURO 2024.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net