Antrenorul CFR, în presa italiană: „În România, după fiecare eșec te vor afară”

După aproape jumătate de an petrecută pe banca tehnică a fostei campioane a României, Andrea Mandorlini și-a actualizat impresia despre fotbalul românesc, pe care l-a portretizat într-un interviu acordat presei italiene.

Andrea Mandorlini e la al doilea mandat la CFR Cluj (FOTO: Sportpictures)
Andrea Mandorlini e la al doilea mandat la CFR Cluj (FOTO: Sportpictures)

Tehnicianul lui CFR Cluj, care a calificat gruparea ardeleană în sferturile de finală din Cupa României, în vreme ce în Superliga României ocupă locul secund în clasament, povestește cum se simte în țara în care e deja la al doilea mandat ca antrenor de fotbal. În ciuda bilanțului echipei sale, italianul se arată nemulțumit de tratamentul de care are parte în România, așa cum a povestit când a oferit un interviu în presa din Italia legat de situaţia sa.

„Din păcate, e mereu aceeași poveste...”

„Îmi pare foarte rău, în special deoarece aceste știri au avut un impact mare în țara mea natală, Italia, unde mi-ar plăcea să revin, într-o zi. Din păcate, este mereu aceeași poveste... Suntem pe locul doi și am fost în vârf multă vreme. Știu bine că presiunea a crescut, dar sunt controverse politice, plantate artistic. Poate le e frică de noi. Până la urmă, n-au mai câștigat de multă vreme! Vă dau un exemplu: câteva etape l-am lăsat pe Deac, unul dintre veteranii echipei, pe bancă. Imediat, televiziunile l-au sunat pe tatăl lui pentru a-mi pune la îndoială alegerile. S-a creat un caz care nu a existat, iar jucătorul și-a cerut scuze pentru vorbele tatălui său. Problema e că, după fiecare eșec, vor să te trimită acasă. Dacă n-ar fi fost play-off și eram pe locul opt, puteam să înțeleg”, a povestit Andrea Mandorlini, conform TUTTOmercatorWEB.
Andrea Mandorlini a revenit la CFR Cluj, după plecarea lui Dan Petrescu în fotbalul din Coreea de Sud, tehnicianul italian fiind la formația din Gruia și în perioada dintre noiembrie 2009 și septembrie 2010. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net